2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Bármely kocsiba jöhet a vezeték nélküli Android Auto

Bármely kocsiba jöhet a vezeték nélküli Android Auto

Csak be kell dugni az USB portba a kábelmentesítő kütyüt.

Mostanra az új autók gyári infotainment rendszerei mellett a régi kocsikba utólag beépíthető fejegységek is széles körben támogatják az Android Auto rendszert. Viszont feltehetően spórolási okból rutinszerűen csak vezetékes kapcsolattal működnek, így a például navigálni vagy zenét hallgatni kívánó autózóknak USB kábellel kell összekötniük a kocsijuk szórakoztató rendszerét és a mobiljukat.

AAWirelessForrás: Emil Borconi-Szedressy / YouTube

A problémát most egy apró kütyü oldhatja meg, az Indiegogo közösségi finanszírozós portálon gyorsan nagy sikert aratott AAWireless kiegészítővel bármely az Android Autót támogató, gyári vagy utólag beépített infotainment rendszerhez hozzá lehet vezeték nélkül párosítani az Android 9 Pie és újabb rendszerű mobilokat.

Az AAWireless egyelőre prototípus fázisban van, a végső terméket kisebbnek és elegánsabbnak szánják a tervezők, mint a képeken és videókban mutogatott verziót. Ha minden jól megy, akkor az indiegogós támogatók 2021 februárjában kaphatják meg az 55 dolláros kütyüiket, röviddel később pedig 65 dollárért válhat általánosan elérhetővé a kiegészítő.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200907-android-auto-aawireless.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Új videoszerkesztőt kapott iOS-en a Google Fotók

Nem tudni, hogy Androidra mikor jön a fejlettebb felület. A Google Fotókat iPhone és iPad …