2020. augusztus 14., péntekMa Marcell napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.14. Marcell Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Az Ubisoft két játéksorozata is jön a Netflixre

Az Ubisoft két játéksorozata is jön a Netflixre

A Splinter Cellt és a Beyond Good and Evilt dolgozzák fel.

A második Witcher-sorozat berendelését követően újabb váratlan hírek érkeztek a Netflix háza tájáról, az Ubisoft két szellemi tulajdona is mozgóképes feldolgozást kap a streamelőszolgáltatás jóvoltából. Ami ennél is nagyobb meglepetés, hogy pont a rétegjátékoknak mondható Splinter Cellre és Beyond Good and Evilre esett a választás.

Beyond Good and Evil 2Forrás: Ubisoft

A Splinter Cell egy anime stílusú sorozatként tér vissza, ráadásul rögtön kettő, egyenként nyolcrészes évadot is berendelt belőle a Netflix. A Tom Clancy nevével fémjelzett széria kiválasztása olyan szempontból érthető, hogy a főhős Sam Fisher egy árnyékokban lopakodó különleges ügynök, ebből nem olyan nehéz egy széles rétegek számára fogyasztható alkotást kihozni. Az írója a John Wickkel nagy sikert aratott Derek Kolstad lesz.

A projektek egyelőre rendkívül kezdeti stádiumban vannak, évekre vagyunk még a premiereiktől.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200801-ubisoft-netflix-splinter-cell-beyond-good-and-evil.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Elárulja az újdonságait a Windows 10

Tippekben kapnak majd tájékoztatást a számítógépezők. A Windows 10 óriásfrissítéseinek újdonságai eddig meglehetősen rejtélyesek voltak …