2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Tech / A Yettelnél van? Tudjon róla, hogy máshogy fizethet, elindult a Yettel Pay

Hirdetés

A Yettelnél van? Tudjon róla, hogy máshogy fizethet, elindult a Yettel Pay

A sokak számára csábítóan hangzó „vedd meg most, fizesd ki később” elvre épít a Yettel Pay. Nem banki hitelről van szó, hanem arról, hogy bizonyos digitális bevásárlásai során az ügyfél nem fizet azonnal, hanem a tranzakciók értéke csak a következő havi telefonszámlájában jelenik majd meg kifizetendő tételként. Feltöltőkártyás ügyfelek pedig az elérhető mobilegyenlegük keretével tudnak gazdálkodni a Yettel Pay-be tartozó fizetési megoldások használatakor.

Az mindkét csoportba sorolható ügyfél számára előnyös lehet, hogy bankkártya és bankszámla bevonása nélkül tud vásárolni.

A Yettel Pay számos tömegközlekedési eszközre való jegy- és bérletvásárlás mellett használható az iPhone-os App Store-ból és az androidos Play áruházból való alkalmazásletöltésnél, illetve a már letöltött programok esetében az alkalmazáson belüli extra funkciók vásárlásánál is lehetővé teszi a mobilszámla-alapú fizetést.

Hirdetés

„Azt látjuk, hogy Magyarországon komoly igény jelentkezik a mobilszámla-alapú fizetési megoldásokra, hiszen az így bonyolított forgalom évente 4-6 százalékkal nő” – idézi Yettel Magyarország közleménye Pomezanski Máté digitális termékekért felelős igazgatót.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220510_yettel_pay_mobilfizetes#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Csodás látvány: 2500 éves piramist vetíthet lakása közepére a telefonjával

Csodás látvány: 2500 éves piramist vetíthet lakása közepére a telefonjával

Virtuális túrát tehet otthonában, a vonaton vagy bárhol ülve az, aki felkeresi Meroé piramistemetőjét a …