2020. július 11., szombatMa Nóra, Lili napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.11. Nóra, Lili Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Tech / A Spotify is bevezetheti a videókat

Hirdetés

A Spotify is bevezetheti a videókat

Próbál ellesni egy trükköt a YouTube Music-tól.

Újabb felfedezést tett az androidos mobilappok kódjaiban folyamatosan keresgélő Jane Manchun Wong, a jövőben videós tartalmak kerülhetnek a Spotify zenestreamelőbe. A jelek szerint azon a felületen jelenhetnének meg, ahol a lejátszás elindítása után nagyban látszik albumborító: fülekkel lehetne váltogatni a borító, a vizualizáció és a videó mutatása között.

SpotifyForrás: John Tekeridis / Pexels

Az elképzelést nyilvánvalóan a YouTube Music inspirálta, bár erősen változó, hogy ki mennyire szereti, mikor a klasszikus zenelejátszás helyett zenei videókat kezd mutogatni a szolgáltatás. Főleg mikor rossz videót játszik le, és az ingyenes változatát használóknak nem áll a rendelkezésükre az opció, hogy átváltsanak a dal albumverziójára.

Rendkívül valószínű, hogy amennyiben egyáltalán elérhetővé válik a videolejátszási lehetőség a Spotifyon, akkor a zenészeknek vagy a kiadóiknak kell majd feltölteniük a dalok mozgóképes változatait, ami kellemetlen pluszmunkát jelenthet számukra.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200622-spotify-zenei-video.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiszivárgott a Far Cry 6

A PlayStation boltjában sikerült megszellőztetni. Most már biztosra vehető, hogy vasárnap este az Ubisoft bemutatja …