2022. október 2., vasárnapMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Tech / A Putyin-beszéd miatt rengeteg orosz kezdett rákeresni a Google-ön arra, hogyan lehet elhagyni Oroszországot

Hirdetés

A Putyin-beszéd miatt rengeteg orosz kezdett rákeresni a Google-ön arra, hogyan lehet elhagyni Oroszországot

A Google Trendek oldala egy izgalmas felület, meg lehet ugyanis nézni, hogy az adott régióban mik azok a témák (kulcsszavak), amik érdeklik az embereket. Ebből adódóan az is egyértelműen látható, hogy mi az, amire a felhasználók rákeresnek a szolgáltatásban.

Az oroszok egy része most elsősorban arra kíváncsi, miként lehet elhagyni az országot.

A Newsweek szerint a Google vonatkozó orosz felületén jól láthatóan megsokasodott azoknak a kereséseknek a száma, amiben az ország elhagyásának módjaira kerestek rá az emberek. A portál szerint a keresés kedden, moszkvai idő szerint este 6 környékén ugrott meg igazán, Vlagyimir Putyin orosz elnök este 7-re beígért beszéde előtt. Ez azonban elmaradt, és végül szerdára halasztották. Putyin ebben részleges módosítást rendelt el, ezzel egy újabb lépést téve a világháború felé.

Hirdetés

A Newsweek szerint a beszéd előtt főleg az ország Kínával határos részén élők kezdtek rákeresni a Google-ben arra, hogy miként lehet hátrahagyni Oroszországot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220921_vlagyimir_putyin_beszed_oroszorszag_elhagyasa_oroszok_google_kereses_trendek#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Megkönyörült az Apple néhány régebbi iPad tulajdonosán

Megkönyörült az Apple néhány régebbi iPad tulajdonosán

Amikor az Apple kiadta az iPadOS 16-ot, az új rendszer egyik legérdekesebb frissítése a Stage Manager …