2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Tech / A Pokemon Go is reagál a járványra

Hirdetés

A Pokemon Go is reagál a járványra

Ami nem konkrétan a koronavírusról szóló hír, azok nagyjából már csak a videójátékokkal kapcsolatos hírek, de igazából azok is koronavírusos hírek. Itt van például a Pokemon Go esete. A mobilos játék lényege, hogy a játékosnak ki kell mennie az utcára, a fejlesztő Niantic azonban ideiglenesen átállítja a rendszereit, hogy mégse kelljen annyit az utcára menni.

Világjárvány van, kerülni kell a társas érintkezést 

Hirdetés

A Niantic a fejlesztéseiben minden más elé sorolta azt a változtatást, hogy a játékban elérhető digitális szörnyek a játékosok otthona közelében gyakrabban jelenjenek meg. , és a játékélményben most azokat a részeket igyekeznek kiemelni, élvezetesebbé tenni, amelyek egyedül, nagyobb utazások nélkül elérhetők.

Természetesen a játékosközösségnek szervezett közösségi programokat és a valós világban tervezett eseményeket is elnapolták, és a játékosok úgy tudnak majd megküzdeni egymással, hogy nem kell egymáshoz közel lenniük.

(Polygon)

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2020/03/13/egyszerusodik_a_pokemon_go_hogy_ne_kelljen_az_utcara_menni/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Jó állapotú Hermész-fejszobrot találtak Athénban csatornázási munka közben

Jó állapotú Hermész-fejszobrot találtak Athénban csatornázási munka közben

A görög mitológiában Hermész – Zeusz fia – az istenek hírnöke, a pásztorok, utazók, kereskedők, …