2020. szeptember 24., csütörtökMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
2020.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
Kezdőlap / Tech / A járdákat is jelzi majd a Google Térkép

A járdákat is jelzi majd a Google Térkép

Emellett sokat javul a domborzat színkódolása is.

Két feltűnő fejlesztés is érkezik a következő időszakban a Google Térképek szolgáltatásba, a fontosabbik ezek közül a járdák jelzése, ami az ismeretlen településeken gyalogosan vagy kerekesszékkel navigálók dolgát próbálja megkönnyíteni.

A járdákat is megpróbálja láthatóvá tenni a Google TérképForrás: Google

Jelen pillanatban a Térkép semmiféle információt sem kínál az elérhető járdákról és gyalogátkelőhelyekről, bár sok esetben az Utcakép szolgáltatás bekapcsolásával, vagy egyéb felkínált fotók nézegetésével gyorsan kideríthető, hogy elérhetőek-e ilyenek.

Jobban fog reflektálni a domborzatra és a növényzetre a Google TérképForrás: Google

A másik újdonságot a domborzati nézet alaposan felturbózása jelenti, a jövőben részletesebb képet kaphatnak majd a térképet nézegetők magáról domborzatról, továbbá egyes esetekben a rajta lévő vegetáció jellegéről, már ha az adott esetben beszélhetünk ilyenről.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200819-google-terkep-jarda-domborzat.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …