2021. június 24., csütörtökMa Iván napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.24. Iván Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Tech / A gulágról jöttem, mesterségem címere: halálosztó

Hirdetés

A gulágról jöttem, mesterségem címere: halálosztó

Tavaly év elején szó szerint a semmiből jelent meg, és lett hatalmas siker az Apex Legends című videójáték. A kezdeti lelkesedés azonban hamar alább hagyott, a szép kilátásokkal indult játéknak pedig nem sikerült letaszítania a Fortnite-ot a battle royale játékok trónjáról. Az Apex Legends azért nem tűnt el a süllyesztőben, sőt, a fejlesztő Respawn a tavalyi E3 óta eléggé felpörgette az új tartalmak kiadását is, így a játék jövője továbbra is biztosítottnak tűnik.

Valami ilyesmit akarhatott az Activision Blizzard is, amikor kitalálta, hogy a Black Ops 4 után megint megpróbálkozik egy Call of Duty-alapokra felhúzott battle royale-lal – persze nyilván a lejtmenet nélkül –, a projektet azonban nem sokáig sikerült titokban tartani. A folyamatos szivárgások ellenére a cég hivatalosan sokáig nem mondott semmit, hétfőn azonban végül kiderült, hogy egy önállóan is játszható, teljesen ingyenes játékról van szó.

A Call of Duty-széria őrületes népszerűsége alapján borítékolható volt a siker, a Warzone pedig nem is maradt szégyenben, de ezt a hátszél mellett annak is köszönheti, hogy igazából tényleg marha jó vele játszani.

Hirdetés

Nem hagyták ki a kihagyhatatlant

A Call of Duty játékok dominanciáját kevés dolog mutatja jobban annál, mint hogy a 2010-es években az Egyesült Államok tíz legkelendőbb játékából hét ebből a szériából került ki, a franchise azonban jó pár évig így is elég intenzív mélyrepülésben volt önmagához képest. Ennek a két éve megjelent Black Ops 4 ugyan gátat tudott vetni, de a sorozat igazából tavaly ősszel indult el tényleg a rendes kerékvágás felé,

Mivel a Black Ops 4-ben és a Call of Duty: Mobile-ban is volt battle royale mód, a Modern Warfare esetében is adta volna magát a dolog – főleg mert még mindig elsöprően népszerű a műfaj –, a megjelenéskor azonban ilyesmiről nem érkeztek hírek, csak egy hónappal később, az adatbányászoknak hála kezdtek el csordogálni az első infók az állítólagos titkos battle royale módról. 

Az akkori pletykák szinte mind be is jöttek: a játékot tényleg a 2010 óta a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2020/03/12/call-of-duty-warzone-battle-royale-activision-blizzard-videojatek-teszt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bármely kocsiba jöhet a vezeték nélküli Android Auto

Csak be kell dugni az USB portba a kábelmentesítő kütyüt. Mostanra az új autók gyári …