2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Tech / A Facebookhoz került a The Order 1886 fejlesztője

Hirdetés

A Facebookhoz került a The Order 1886 fejlesztője

Egy ideje már Oculus Rifthez tervezett játékokon dolgozott.

Újabb csapattal bővült a Facebook saját játékfejlesztő stúdióinak köre. A vállalat ismeretlen összegért megvette a Ready at Dawn fejlesztőcéget, így az mostantól csak az Oculus Rift virtuális valóság headsetekre tervezett játékokat fog készíteni.

The Order: 1886Forrás: Ready at Dawn

A 2003-ban alapított fejlesztőcég hosszú időn keresztül nagyobb franchise-okhoz tartozó, de moderált költségvetésű játékokon dolgozott PSP és Wii platformokra. A nagy kitörési lehetőségét a Sony által a PlayStation 4-re exkluzívan kiadott The Order: 1886 című játékával kapta meg, ám erre leginkább a szép grafikája kapcsán emlékeznek a játékosok, a rövidsége és kihagyott ziccerei miatt negatív kicsengésű értékeléseket kapott.

A fiaskó után a cég készített még PC, PS4 és Xbox One platformokra egy szintén befuccsolt multiplayer játékot, viszont azóta a specifikusan az Oculus Rifthez készített termékeivel már sikert aratott. Ezeknek hála meg is akadt az Oculust birtokló Facebook szeme a cégen, a mostani felvásárlását követően már garantáltan csak VR-os játékokat fog készíteni.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200623-facebook-oculus-ready-at-dawn-felvasarlas.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem kell kiadnia a filmkalózokat a YouTube-nak

A jogvédők számára kedvezőtlen ítéletet hozott az Európai Bíróság. Az Európai Bíróság csütörtökön kihirdetett döntése …