2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Tech / 44,8 millió forintra van szüksége a budapesti stúdiónak, új videójátékon dolgoznak

Hirdetés

44,8 millió forintra van szüksége a budapesti stúdiónak, új videójátékon dolgoznak

Jövőre, vagyis 2023-ban jelenne meg a Mandragora című videójáték, amin a budapesti székhelyű Primal Game Studios dolgozik. A csapatnak 110 ezer dolláros tőkére van szükség a program lefejlesztéséhez, és ehhez a Kickstarter oldalán gyűjtik a pénzt. Az adatlap szerint a projekt 34 napig fut, de már most egész jól állnak: cikkünk írásának pillanatában 34 ezer dollárhoz közelített a beérkezett összeg.

A Mandragora teljes egészében magyar ötlet alapján készül; egy 2,5 dimenziós, oldalnézetes, ám így is rendkívül színes, és akciódús videójátékról van szó, amiben szörnyekkel, és egyéb entitásokkal kell megküzdenie a felhasználónak. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa: a készítők nagy hangsúlyt fektetnek a történetmesélésre, illetve arra is, hogy a játékos által hozott döntéseknek valóban kihatásuk legyen a cselekmény alakulására.

Hirdetés

© Primal Game Studio

A hivatalos közlés szerint a programot PC-re és konzolokra, illetve Nintendo Switchre is meg lehet majd vásárolni. Ehhez azonban fontos, hogy a közösségi pénzgyűjtő akció sikerrel végződjön, és a célul kitűzött összeg (110 ezer dollár) összejöjjön. A projektet egyébként a legkülönfélébb módon lehet támogatni: a legkisebb összeg 1 dollár, de van 10-es, 25-ös, 29-es, illetve több száz dolláros verzió is. A magasabb összegek esetében már a játékot is megkapja az ember, néhány digitális kiegészítővel együtt. A stúdió mindemellett egy 10 ezer dolláros opciót is meghirdetett, ami egyben a legnagyobb összegű felajánlás is. Ezeket a befizetőket privát túrára invitálják a céghez, ebéddel, ajándék pólóval, bögrével, miközben 10 letöltőkódot is biztosítanak nekik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220921_mandragora_videojatek_primal_game_studio_kickstarter_projekt_jatekfejlesztes#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Két kamerát tenne a kijelző alá a Samsung, arcfelismerő rendszert csinálna belőlük

Két kamerát tenne a kijelző alá a Samsung, arcfelismerő rendszert csinálna belőlük

A jelek szerint a Samsung egy különleges arcfelismerő rendszeren dolgozik. A holland nyelvű Galaxy Club …