2022. augusztus 11., csütörtökMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Tech / 38,8 millió forintot költött a karakterére a Diablo-rajongó, még sincs kivel játszania

Hirdetés

38,8 millió forintot költött a karakterére a Diablo-rajongó, még sincs kivel játszania

Bár a nemrég megjelent Diablo Immortalt teljesen ingyen is lehet játszani, bizonyos fejlesztések miatt muszáj kinyitni a pénztárcát. A jtisallbusiness nevű YouTube-csatorna üzemeteltetője rengeteget költött karakterére: állítása szerint összesen 100 ezer dollárt (kb. 38,8 millió forintot) szórt el a játék debütálása óta, ám, mint azóta kiderült, ez kicsit sem bizonyult jó ötletnek.

A felhasználó most ugyanis senkivel sem tud játszani, mert a karaktere túlságosan erős.

Hogy értsük a problémát, ki kell térjünk egy igen hangsúlyos részletre: a Diablo Immortal a játékosok közti harcra is lehetőséget ad, az ilyen csatákban pedig természetesen a vásárolt dolgok is felhasználhatók. Ezzel a youtuber is tisztában volt, arra azonban nem számított, hogy a nagyobb pénzköltés után a rendszer egyszerűen nem kínál majd neki ellenfelet. Egyelőre ugyanis nincs más játékos, aki ilyen felszerelés és eredmények mellett összemérhetné tudását a videóssal és karakterével.

Hirdetés

A csatorna üzemeltetője, JT a helyzet miatt a játékot kiadó Blizzard Entertainmenthez fordult. Mivel egyedi problémáról volt szó, azt tanácsolták neki, hogy a játék hivatalos fórumán hozzon létre egy bejegyzést. Ez meg is történt, ám a közben megjelent, összesen 100 reakció után sem jutott előrébb a Techspot szerint.

JT az eltelt időben nem jelentkezett új fejleménnyel, de egy minap közzétett videójában azt állította, hogy a Blizzard már megtalálta a módját, miként orvosolja a gondját: egy patchet fognak kiadni. De hogy erre mikor kerülhet sor, azt még nem tudni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220804_diablo_immortal_mikrotranzakcio#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Hullik a haja, nem kívánja a szexet? Ez long-Covid is lehet a kutatók szerint

Hullik a haja, nem kívánja a szexet? Ez long-Covid is lehet a kutatók szerint

A koronavírus-járvány kitörése óta sokat megtudtunk a kórokozóról, és az is kiderült, hogy egyes embereknél …