2020. augusztus 4., keddMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Zsótér az élményt jelentő edzésekről; Négy hét pörgés a kosarasoknál

Zsótér az élményt jelentő edzésekről; Négy hét pörgés a kosarasoknál

Ez a mi évünk lehet! – mondta a kispestiekhez visszatérő Zsótér Donát, aki az élményt jelentő edzésekről, a fogadtatásról és a nagyra törő tervekről is beszélt a győri edzőtáborban Pietsch Tibornak.


Kecskés Ákos a Basel ellen is gólt szerzett, és az őszi szezon után ismét kirobbanthatatlanná vált a Lugano kezdőcsapatából. A 24 éves magyar védőt Nagy Zsolt kérdezte.

A topligák történetében egyedülálló módon sorozatban kilencedik alkalommal lett bajnok a Juventus, a csúcsra vezető út azonban korántsem volt zökkenőmentes. Smahulya Ádám írása.

A női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya tökéletesen elégedett volt játékosai hozzáállásával, és reméli, ott marad a fejekben, hogy novemberben nagyon fontos mérkőzés vár a csapatra. Székely Norberttel Győri Ferenc beszélgetett.

Ahogyan várta, vegyes képet kapott Sós Csaba a margitszigeti Négy nemzet verseny alatt úszóink állapota kapcsán. Az úszók szövetségi kapitányát Kovács Erika faggatta.

Elérkezett a nap, amikor a tokiói Nippon Budokanban lenne jelenése világbajnoki ezüstérmes cselgáncsozónknak, Tóth Krisztiánnak – helyette Cegléden, az ifjúsági kerettábor edzésén vesz részt. Lipiczky Ágnes interjúja.

Keddi számunkban 4 oldalas Kékszalag-melléklettel jelentkezünk. A tartalomból: a verseny története; Esélyesek: rekorder, címvédő, csúcstartó; Legendás vitorlások a Balatonon.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/zsoter-az-elmenyt-jelento-edzesekrol-negy-het-porges-a-kosarasoknal-2775033

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kiállítást érhet, ha a focisták szándékosan leköhögik egymást

Kiállítást érhet, ha a focisták szándékosan leköhögik egymást

Kiállítást érhet ezentúl, ha a játékos szándékosan az ellenfél vagy a játékvezető felé köhög. Ez …