2020. november 24., keddMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.24. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Wladár Sándor: Elhamarkodottan zárták be az uszodákat

Hirdetés

Wladár Sándor: Elhamarkodottan zárták be az uszodákat

Egyelőre nincs veszélyben a decemberi olimpiai kvalifikációs országos bajnokság megrendezése Kaposváron – erről Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke beszélt szerdán a közmédiának.

A sportvezető a szerdától hatályba lépett korlátozó intézkedések kapcsán megjegyezte, hogy ezek a versenyszerűen sportolók felkészülését alapvetően nem befolyásolnák, ugyanakkor az elmúlt 36 órában – a Magyar Közlönyben megjelent intézkedéseket megelőzve – 26 település uszodája jelezte, hogy bezár.

Kapcsolódó

Itt vannak a részletek a koronavírus miatt elrendelt új korlátozásokról

Az üzletek este 7-ig tarthatnak nyitva, születésnapi bulin legfeljebb 10-en vehetnek részt. Este 8-tól reggel 5-ig kijárási tilalom van.

Hirdetés

Wladár Sándor megjegyezte, ez talán elhamarkodott lépés volt az érintett létesítményektől, és bízik benne, hogy sikerül mihamarabb megoldást találni. Hozzátette, fontos, hogy az úszóknak a tokiói olimpiára való felkészülése zavartalan legyen, illetve, hogy ne veszítsék el azokat az utánpótlás-versenyzőket, akik másfél éve készültek az elkövetkező hetekben rendezendő országos bajnokságokra.

Wladár Sándor arról is beszélt, hogy a szövetségben jelenleg „égnek a vonalak”, hiszen többek között a sportolóknak és a versenybíráknak is ki kell adni az útvonalengedélyeket a kijárási korlátozás miatt annak érdekében, hogy például a Nemzetközi Úszóliga (ISL) küzdelmei zavartalanul folytatódjanak, illetve, hogy a hétvégi serdülő és ifjúsági országos […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/11/11/wladar_sandor_elhamarkodottan_zartak_be_a_uszodakat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Napi cukiság: Magellán-pingvinek a futballpályán

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/11/24/napi_cukisag_magellan-pingvinek_a_futballpalyan/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …