2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Wayne Rooney tettei elfogadhatatlanok voltak, de a felesége megbocsájt neki

Hirdetés

Wayne Rooney tettei elfogadhatatlanok voltak, de a felesége megbocsájt neki

Az Amazon Prime 2022-ben mutatja a Wayne Rooney-ról szóló dokumentumfilmjét, amelynek megjelent az első előzetese – írja a BBC.

A Rooney című alkotás betekintést enged a Manchester United és az angol válogatott korábbi csapatkapitányának lelki állapotába, pályafutása emlékezetes pillanataiba, de előkerülnek a botrányok is, amelyek övezték a karrierjét.

Azt szeretném, hogy az emberek jobban megértsenek engem. Őszinte akartam lenni, valamint minden fontosat érinteni, ami az életem során eddig történt. Ha nem beszélnék mindenről, akkor az egész valótlan lenne

– mondja Wayne Rooney, aki arról is beszél, milyen nyomással kellett megbirkóznia a Manchester United és az angol válogatott játékosaként, így a nézők betekintést nyerhetnek abba, mi zajlott a fejében, és milyen körülmények között nőtt fel Liverpool zűrös utcáin.

Hirdetés

A dokumentumfilmben a felesége, Coleen Rooney is szóhoz jut, aki arról beszél, hogy pontosan tudja, kikkel töltötte együtt az idejét, és mennyi alkoholt fogyasztottak.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/10/12/wayne-rooney-tettei-elfogadhatatlanok-voltak-de-a-felesege-megbocsajt-neki/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Beyoncéék klubja két magyar játékossal amerikai bajnok

Beyoncéék klubja két magyar játékossal amerikai bajnok

Alexandria Allie Quigley és Courtney Vandersloot kalandos kosaras-pályafutás hajrájában vannak. Azt nem mondjuk, hogy a …