2020. augusztus 14., péntekMa Marcell napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.14. Marcell Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Visszahívták a síszövetség éléről Miklós Editet és az elnökséget

Visszahívták a síszövetség éléről Miklós Editet és az elnökséget

Csütörtökön tartották a Magyar Sí Szövetség (MSSZ) küldöttgyűlését. Az Index információi szerint nyögvenyelősen és személyeskedésektől sem mentesen zajlott az ülés, több órán keresztül arról ment a vita, hogy mi kerülhet fel a napirendi pontok közé, és hogy ki legyen a gyűlés levezető elnöke, illetve a jegyző.

Reggel tíz és délután négy között még mindig csak négy pontot tárgyaltak meg a tizenhatból, a legfontosabb ügyekben viszont már ekkor döntés született.

A MSSZ közleményében azt írta, hogy a küldöttgyűlés – miután elsöprő többséggel elfogadta az elnökség szakmai beszámolóját – 28 igen, 11 nem és 6 tartózkodás ellenében visszahívta az elnökséget, ezt követően jelölő bizottságot hoznak létre, az új küldöttgyűlést pedig szeptember 11-re hívják össze.

A szövetség elnöke eddig Miklós Edit, olimpiai hetedik alpesi síző volt, alelnökként Gótzy Antal dolgozott, az elnökség tagjai pedig Büki Gábor, Tóth Zalán, Becze Tibor Zsolt, Kis Márton Vidor és Szőcs Emőke voltak.

Milós Edit később az MTI-nek nyilatkozott.

“Furcsállom, hogy a beszámolót elfogadta küldöttgyűlés, majd ennek ellenére visszahívott engem és az elnökséget. Amiért elvállaltam a posztot, azt megtettem, ami a tudásomból tellett, azt véghez vittem. A sportolókért dolgoztam, olyan szakmai programot dolgoztunk ki, melynek már látszottak az eredményei, de lehet, hogy másra van szükség

– nyilatkozta a volt elnök.

A küldöttgyűlés végül nem tárgyalt többet a négy pontnál, a többi 12-re majd a szeptember 11-i gyűlésen térnek majd vissza.

A MSSZ-t 2018 áprilisa óta vezette Miklós Edit, aki csak a bíróság döntése után tudta hivatalosan is elfoglalni a posztot.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200730_Visszahivtak_Magyar_Si_Szovetseg_elnokseg#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szurkoljatok! – Vincze András jegyzete

    Huszonhétezer-hétszáz. Szerintem ennyi focirajongó lesz kint a magyar labdarúgó-bajnokság első fordulójában – pénteken, …