2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Világklasszis, Liverpool új kedvence: Puskás óta nem dicsértek így magyart Angliában

Világklasszis, Liverpool új kedvence: Puskás óta nem dicsértek így magyart Angliában

Bátran leszögezhetjük, az 1953-as évszázad mérkőzése, Puskás Ferenc, a Galloping Major (Száguldó Őrnagy) óta nem volt magyar futballistának ilyen sajtója Angliában, mint e pillanatban Szoboszlai Dominiknek, a Liverpool jobbösszekötőjének. A szombati Liverpool–Bournemouth találkozó után honfitársunkat tartják a tíz emberrel kivívott 3–1-es diadal fő letéteményesének.

Nézzük a főbb internetes és nyomtatott tömegkommunikációs termékek osztályzatait:

Thisisanfield.com: 9 (mérkőzés legjobbja). A Chelsea elleni biztató bemutatkozás után Szoboszlai most egyenesen pazar, fönséges volt. Nemcsak a labdával nyújtott kimagasló teljesítményt, sohasem öncélúan cselezett, mindig célja volt a mozdulatainak. Emellett rengeteget robotolt, gyakran hátrament segíteni Alexander-Arnoldnak.

Igazolása telitalálatnak tűnik, új hőse van az Anfieldnek!

Goal.com: 8. Egyike a keveseknek, aki csillogott a Stamford Bridge-en, aki most még a Chelsea elleni remek teljesítményén is túltett. Ő harcolta ki a büntetőt azzal a csinos lefordulásával (bár az esése kissé eltúlzottnak tűnt). A magyar benne volt a Liverpool összes kecsegtető támadásában, és az ő lövése vezetett Jota góljához, amely végképp eldöntötte a meccset. Izgalmas tehetség a labdával.

Csillag született az Anfielden.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/08/20/szoboszlai-dominik-osztalyzatok-anglia-liverpool-bournemouth-kerkez-milos-premier-league/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Real Madrid is bejelentkezett a megsértett gólkirályért

A Real Madrid is bejelentkezett a megsértett gólkirályért

Mint beszámoltunk róla, az elmúlt hónapokban egyre feszültebbé váló kapcsolat a napokban mérgesedett el igazán, …