2023. október 2., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Világbajnoki bronzérmes a magyar footgolfválogatott

Világbajnoki bronzérmes a magyar footgolfválogatott

Portugália 3–0-s, majd Norvégia szintén 3–0-s legyőzésével jutott a legjobb négy közé a 45 év feletti magyar válogatott az egyenes kieséses rendszerű szenior csapatversenyben.

A vasárnapi, argentinok elleni szoros vereséget követően hétfőn a mexikóiak ellen jöhetett a bronzcsata. A végig kiélezett mérkőzés csak a legvégén dőlt el. Az utolsó előtti lyukon került előnybe a párosunk, a 18-ason pedig az egyik egyéni párharcot is behúzták a fiúk.

vb-bronzérmesek1

Fotó: Magyar Footgolf Szövetség

Ezzel a Balázsi Csaba, Bodócs András, Lengyel Béla, Papp Péter, Podusil György és Tajtyi Róbert összeállítású csapat a sportág történetének első magyar csapatérmét szerezte.

A 2012-es hármas magyar diadal óta (Lengyel Béla arany-, Németh Péter ezüst- és Fehér Csaba bronzérem) ez a sportág első dobogós helyezése. Az első ízben kiírt szenior-vb-t a már említett argentinok nyerték Szlovákiát legyőzve a döntőben.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/06/06/vilagbajnoki-bronzermes-a-magyar-footgolf-valogatott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Jaramában írt autósport-történelmet Kiss Norbert „százados”

Csapatának beszámolója szerint a Révész Racing versenyzője – aki már a múlt héten bebiztosította ötödik …