2020. október 1., csütörtökMa Malvin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.10.01. Malvin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Vezetőedzője nélkül áll ki a Fehérvár az Európa-ligában

Vezetőedzője nélkül áll ki a Fehérvár az Európa-ligában

A hétfői kötelező tesztelések során pozitív lett a Mol Fehérvár FC egyik játékosának koronavírustesztje – adta hírül a futballklub honlapja. A közleményből kiderül, hogy egy „kétes” eredmény is született, méghozzá Márton Gábor vezetőedző mintájának elemzése nyomám. „Az érintettek járványügyi elkülönítése megtörtént, továbbá az előírásoknak megfelelően értesítettük az illetékes hatóságokat és szervezeteket” – idézte Kovács Tibor csapatorvost a klub honlapja.

Mártont az európai labdarúgó-szövetség (UEFA) protokollja szerint újra le kell tesztelni, így biztosan nem utazhat el a csapattal a csütörtöki, máltai Hibernians elleni Európa-liga-selejtezőre. A Fehérvár utazó keretéből mindenki másnak negatív lett a tesztje.

Az eredményről Márton azt mondta: „Az első tesztem orvosi megfogalmazás szerint nem értékelhető eredményt mutatott ki. Ezután tegnap még kétszer ellenőrizték a mintát, mind a kettő negatív lett. Ma újabb mintavételen estem át, ennek még várjuk az eredményét. Sajnos az UEFA vonatkozó rendelkezései miatt kilencvenkilenc százalék az esélye annak, hogy nem tarthatok Máltára a csapattal. Átbeszéltük a stábbal, hogy mi a teendő, mindenki tudja, mi a feladata. Az a legfontosabb, hogy nélkülem is továbbjusson a csapat, amelyet távollétemben Szalai Tamás vezet.”

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200915_europa_liga_fehervar_marton_gabor#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Bayern München nyerte a Német labdarúgó-szuperkupát

A német Bundesliga két élcsapata a bajnok Bayern München és a Borussia Dortmund játszotta a …