2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Valóban csalódás a Veszprém BL-búcsúja, vagy ez volt a papírforma?

Hirdetés

Valóban csalódás a Veszprém BL-búcsúja, vagy ez volt a papírforma?

Sokan csalódásként élték meg a veszprémi BL-búcsút, mivel az elmúlt hetekben sokfelé hangoztatták, hogy ez a mostani keret a végső győzelemre is esélyes lehet.

Kíváncsiak voltunk a korábban a férfi és a női válogatottat is irányító, a veszprémi klubot 2007 és 2012 között irányító Mocsai Lajos véleményére.

Úgy gondolom, hogy céltudatos építkezés zajlik Veszprémben, viszont a sok változás nem feltétlenül azonnal hoz eredményt, idő kell az összeszokáshoz. Az idény előtt úgy véltem, hogy ebben a kiírásban a csapat magabiztos játékkal mehet el a négyes döntőig, amelynek az egyik esélyese lehet

Hirdetés

– felelte kérdésünkre a férfiakkal 1986-ban, a nőkkel 2003-ban vb-döntős korábbi kapitány.

Arról is faggattuk a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi elnökét, hogy változott-e a véleménye a negyeddöntős párharc előtt az Aalborg és a Veszprém idénybeli teljesítményét látva.

„A Veszprém szépen építkezett a szezon során, egyre magabiztosabban játszott, ebben most jött egy kisebb megtorpanás, de ezt kívülről nem tudom megítélni, belülről kell megtalálni erre a megoldást” – válaszolta a női csapattal Európa-bajnok és olimpiai finalista Mocsai.

De lehet-e jó alap ez az idény arra, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2024/05/02/ferfi-kezilabda-bajnokok-ligaja-aalborg-telekom-veszprem-negyeddonto-bucsu-final-four/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ez már tényleg komédia: újabb edző kosarazhatta ki a Bayernt

„A tárgyalásba bevont felek megerősítették: Roberto De Zerbi sem lesz az FC Bayern München új …