2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Utolsó másodperces góllal nyert a Rákóczi a DEAC ellen

Hirdetés

Utolsó másodperces góllal nyert a Rákóczi a DEAC ellen

 

LABDARÚGÓ NB II
16. FORDULÓ


KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC–DEBRECENI EAC 2–1(1–0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion
, 300 néző. Vezeti: Rúsz Márton (Becséri Gergely, Mohos Milán)
KAPOSVÁR: Pogacsics – Ur, Nagy T., Varjas Z.(Bíró D.76.)– Nagy J., Szabó B., Gál M., Földi, Vachtler – Erdei– Balázs Zs ( Andrics a szünetben)., Szarka. Vezetőedző: Várhidi Péter            
DEAC:
Szabados – Nagy Z., Orosz , Belényesi, Papp F. – Nagy K.,( Karikás90+1) Nikitscher, Spitzmüller, Sándor T.  – Urbin( Bíró P. 71.) Burai. Vezetőedző: Sándor Tamás
Gólszerző: Szarka (1–0) a 7. percben, Nagy K (11esből(1–1) 70. percben Andrics a 90+3 percben(2–1)

Piros lap: Nikitscher a 66. percben

Hirdetés

ÖSSZEFOGLALÓ

 

Mindjárt a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést a Rákóczi, folyamatosan ott pattogott a labda a vendégek tizenhatosa előtt. Egy nagy kapushibából meg is szerezte a vezetést a hazai zöld-fehér csapat, Szabados István jött ki rosszul egy magas beadásra, így Szarka Ákos a kapust megelőzve fejet a kapuba. Tovább nyomott a Rákóczi, de egy felső lécen csattant fejesen kívül csak helyzetecskékig jutottak. Harminc perc után felbátorodott a vendég fekete-fehér csapat, kijött a szorításból és Pogacsicsnak egyszer bravúrral is kellett védenie, Nagy Krisztián lövését hárította. A hazai védők nehezen tudták megoldani a nagytestű Urbin Péter semlegesítését, a rá folyamatosan felpasszolt labdák rendre megtalálták őt, ezekből mindig meleg szituációk alakultak ki a hazai kapunál.

A második félidőben egy bátrabb DEAC jött ki a pályára, mintaz első félidő első harmadában. Többet volt náluk a labda, de nagy helyzetig nem jutottak. Egy vératlan piros lap miatt megfogyatkoztak a debreceniek, és még váratlanabbul egyenlítettek egy büntetőből. Főleg a második játékrészben már több indulat volt a pályán, rengeteg reklamálás, olykor téves játékvezetői ítélet miatt,, ez a vendégek egyenlítése után még jobban fokozódott. Mindent egy lapra támadott a Rákóczi, de a hősiesen védekező vendégek majdnem a végéig állták a sarat. Andrics szünetben való becserélése jó húzásnak bizonyult, többször veszélyeztetett, de a sluszpoént a végére hagyta. Gólja után már középkezdésre sem maradt idő, így elmondható, hogy a többet támadó Rákóczi mrgérdemelten tartotta otthon a három pontot, de a DEAC-nak sem kell szégyenkeznie.

 

PERCRŐL PERCRE

90+3 Vége a mérkőzésne, nagy küzdelemben 2-1-re nyert a hazai csapat. Köszönöm megtisztelő figyelmüket.

90+3 GÓÓÓÓL Andrics egy visszagurított labdád vágott nyolc méterről a hálóba. 2–1

90+2 Időhúzásért sárga lap a vedégek kapusának.

90+1 Csere a vendégeknél Nagy K. helyett Karikás a pályán.

90.perc Három perc a ráadás.

90. perc Földi Botond lőtt 17-ről mellé.

84. perc Andrics cselezett befelé és a megpattanó 20 méteres lövését védte Szabados.

83. perc Vachtler lőtt 24 méterről mellé.

 76. perc Varjas Zoltán helyett Bíró Dominik a pályán

75. perc Papp Ferenc kapott sárga lapot.

74. perc Sándor Tamás vezetőedző kapott sárga lapot a kispadról.

71. perc csere a vendégeknél Urbin helyett Bíró Péter a pályán.

70. perc GÓÓÓÓÓL Nagy Krisztián lőtte a kezezés miatt megítélt 11-est a hazai kapuba.1–1

66. perc Piros lap a vendégeknél. Nikitscher Tamást állítottaki egyből piros lappal a játékvezető Úr László lekönyököléséért.

66. perc Kettős csere a vendégeknél Nagy Zoltán és Burai Erik helyett Szabó Kornél és Kertész Tamás a pályán.

58. perc Urbin alig maradt le egy belőtt labdáról, nagy helyzet volt.

54. perc Nagy Krisztián, a hozzá került labdát nagy erővel zúdította az oldalhálóba.

52. perc Andrics fellökéséért Nikitscher kapott sárga lapot.

46. perc Elkezdődött a második félidő. Hazai csere, Balázs helyett Andrics a pályán.

45.perc: Vége az első félidőnek.

37. perc Nagy Krisztián nyolc méteres lövését védte bravúrral Pogacsics.

27. perc Vachtler vezette a labdát a vendégek kapujára és 18-ról nagy erővel fölé durrantott.

25. perc Urbin fejelte alig mellé Nagy Krisztián jobbról belőtt szabadrúgását.

22. perc Nagy János kapott sárga lapot.

17. perc Balázs Zsolt szöglete után hazai fejről a felső lécre pattant a labda.


13. perc Vachtler t
ört be balról a 16-oson belülre, beadásáról Szarka alig marad le, majd a lecsorgó labda visszakerülése után Vachtler lövését védte szögletre Szabados.

7. perc  GÓÓÓÓÓL Erdei bal oldali szabadrúgását Szarka fejelte be a rosszul kimozduló Szabados mellett. 1–0 a Rákóczi javára

1. perc Elkezdődött a mérkőzés. A vendégek végezték el a kezdőrúgást.

 

A hazaiak tiszta zöldben, a vendégek tiszta fehérben játszanak.
A kaposvári zöld-fehér alakulat a szerdai három pont begyűjtése után egyértelmű célként tűzte ki, hogy a tabella utolsó helyén tanyázó vendég DEAC-ot is legyőzze. Mondhatni kötelező győzelem ez, de Várhidi Péter szerint a csapatok között nincsenek nagy különbségek ebben az osztályban, így nem számít könnyű mérkőzésre. A Rákóczinál nem tud játszani Szabó Bálint, akinek Ajka ellen a bokájából letört egy csontdarab.
A vendégek már szombaton útra keltek és elutaztak Kaposvárra. Így többek között abban reménykednek, hogy kipihenten tudnak majd pályára lépni. Még az is segítség nekik, hogy a korábban hat évig Kaposváron játszó Nagy Krisztián bizonyára ellátja csapatát pár információval, ami segíthet abban, hogy ne üres kézzel kelljen hazatérniük a  fekete-fehéreknek.

 

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés! Megtudjuk, hogy mire jut a hárpomfordulós nyeretlenségi sorozata után legutóbb az Ajka ellen újra győztes Kaposvár, amely még így is csupán négy pontra van a kieső zónától, így nagyon kell neki a pont. És kit győzzön le a Rákóczi, ha nem a sereghajtó, bár legutóbb a Szentlőrincet két vállra fektető Debreceni EAC-ot?

 

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-kaposvar-debreceni-eac-2793877

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mestermű 1986-ból: Diego Maradona zsenialitása 2 percben

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/11/26/mestermu_1986-bol_diego_maradona_zsenialitasa_2_percben/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …