2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Újra lök a kismama, Tokió a célja

Hirdetés

Újra lök a kismama, Tokió a célja

Márton Anita, a magyar atlétika első és egyedüli világbajnoka eldöntötte, hogy 2016-os olimpiai bronzérmesként a tokiói nyári játékokon is felveszi a versenyt a világ legjobb súlylökőnőivel. Kismamaként el kell fogadnia, hogy egy újabb dobogós helyezés megszerzésére most kisebbek az esélyei, de ez nem készteti meghátrálásra. Már az is tiszteletre méltó, amilyen szorgalommal készül a visszatérésére, amelytől már csak három hét választja el, de július 30-tól, az olimpia selejtezőjétől is mindössze 54 nap. Az SzPress Hírszolgálatnak nyilatkozó, tizennégyszeres országos bajnok súlylökő úgy gondolja, hogy most nem felhozó versenyekre van szüksége, hanem megfeszített munkára, amelynek gerince az erősítés, a robbanékonyságnövelés, valamint az Anitára jellemző tökéletes dobótechnika felépítése.

Száznegyvenöt nappal az után, hogy világra hozta első gyermekét, a kis Lucát, a debreceni országos bajnokságon újra dobókörbe áll, és azonnal nyerni is szeretne az olimpiai bronzérmes Márton Anita.

Hirdetés

A 32 esztendős atlétanő felkészültnek érzi magát a visszatérésre, és azt reméli, hogy a június 26-án és 27-én megrendezésre kerülő bajnokságon elért eredménye biztatást ad majd számára a Tokió felé vezető út folytatásához. Alig több mint 40 nappal a szülése után óvatos mozdulatokkal már hozzákezdett az izmai „ébresztgetéséhez”, aztán a gyógytornába is belekezdett, odáig viszont jóval többet kellett várnia, amíg a 3 kilós súllyal elkezdhette kóstolgatni a dobásokat.

Napról napra jobb és erősebb

Nemrégiben váltottam át a négykilós versenysúlyra, edzésről edzésre jobban érzem a mozgást, miközben az az erősítőteremben is egyre nagyobb súlyokat […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/06/06/ujra-lok-a-kismama-tokio-a-celja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pornóoldalra kerültek a csinos focistanő privát videói

A Crystal Palace Women sztárja, Leigh Nicol megerősítette, hogy pert indít a világ legnagyobb felnőttfilmoldala, …