2023. június 4., vasárnapMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Újra elvehetik Isztambultól a Bajnokok Ligája fináléját

Hirdetés

Újra elvehetik Isztambultól a Bajnokok Ligája fináléját

Harmadik alkalommal is elvehetik Isztambultól a Bajnokok Ligája döntőjének rendezési jogát, miután 2020-ban és 2021-ben is a város lett volna a rendező, de végül a koronavírus-világjárvány miatt Portugáliában játszották a két döntőt.

A Daily Mail arról számolt be, hogy az UEFA elkezdte a tárgyalásokat Lisszabonnal, hogy amennyiben a helyzet megkívánja, a portugál fővárosba helyezzék át a finálét.

A szövetség attól tart, hogy a török elnökválasztás második fordulója után, amely május 28-án esedékes, zavargások törhetnek ki Isztambulban, kétségessé téve a nemzetközi klubfutball legfontosabb mérkőzésének biztonságos rendezését.

Hirdetés

A Bajnokok Ligája idei döntőjét június 10-én rendezik, így az elnökválasztás és a mérkőzés között szűk két hét telne el, ettől függetlenül reális esélyként tekintenek a zavargásokra.

A hírek szerint az UEFA a lehető legkésőbb hozna végső döntést az ügyben, mivel nem akarja harmadszorra is elvenni a döntő rendezési jogát Isztambultól, de amennyiben a helyzet megköveteli, kész áthelyezni a finálét Portugáliába. Ezzel együtt reménykednek benne, hátha nem kell változtatni semmin, és minden a tervek szerint alakulhat, biztonságos körülmények között.

A 2023-as finálénak eredetileg München adott volna otthont, de a szövetség végül Isztambulnak ítélte, kárpótlásul a korábbiak miatt. Érdekesség, hogy amennyiben […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/05/12/futball-uefa-bajnokok-ligaja-donto-isztambul-rendezes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ferencvárosi csoda képekben

Ferencvárosi csoda képekben

Fotó: Németh Kata / Index Hirdetés Fotó: Kaszás Tamás / Index Fotó: Kaszás Tamás / …