2020. október 2., péntekMa Malvin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.10.02. Malvin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Tour de France: Negatív tesztek után minden csapat folytathatja

Tour de France: Negatív tesztek után minden csapat folytathatja

Mind a 22 csapat folytathatja kedden a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt a vasárnap és a hétfői pihenőnapon elvégzett koronavírus-teszteket követően – írta az MTI kedden.

A nemzetközi szövetség (UCI) és a szervezők bejelentése szerint a kerékpárosokon és stábtagokon elvégzett mind a 785 vizsgálat negatív eredményt hozott, így mind a 156 versenyben lévő bringás ott lehet a rajtnál La Tour-du-Pinben a keddi szakaszon, amely hegyi befutóval végződik a Villard-de-Lanson. A szervező Amaury Sport Organisation (ASO) a viadal előtt azt a rendelkezést hozta, hogy amennyiben egy csapat két tagja – legyen az kerékpáros vagy stábtag – megfertőződik, úgy az egész istállót kizárják a versenyből.

EGY HÉT KARANTÉN UTÁN VISSZATÉRHET A VIADALHOZ A VERSENYIGAZGATÓ CHRISTIAN PRUDHOMME, AKINEK EGY HETE LETT POZITÍV a TESZTJE, A KARANTÉNT KÖVETŐEN AZONBAN A VIZSGÁLATA NEGATÍV EREDMÉNYT HOZOTT.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/09/15/tour_de_france_koronavirus_teszt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Győzelemmel mutatkozott be a Babos-Mladenovic páros a Roland Garroson

Győzelemmel mutatkozott be a Babos-Mladenovic páros a Roland Garroson

A világbajnok Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős győzelemmel kezdte meg szereplését a francia nyílt teniszbajnokságon. …