2020. november 27., péntekMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Történelmi zakó a sevillai 0–6, de hol van Torres Kockától?!

Hirdetés

Történelmi zakó a sevillai 0–6, de hol van Torres Kockától?!

A sevillai 6–0 mind a spanyol, mind a német médiában top sztori, természetesen ellenkező előjellel. Hispániában a Nemzetek Ligájában csoportelsőséget biztosító bravúr nyomán azonnal az új spanyol aranygenerációról cikkeznek, amelyet a Cartuja hősei, Unai Simón kapus, Pau Torres, Gayá, Rodri, a triplázó Ferrán Torres és a már nem annyira fiatal Morata szimbolizálnak, persze nem elfeledkezve Dani Olmóról és Fabiánról sem. 

A meccs összefoglalója:

A német sajtó temetői hangulatban ír a 0–6-ról. A Kicker azzal kezdi, hogy ez a német válogatott több mint 110 éves történelmének legsúlyosabb veresége, és tétmeccsen egyértelműen a legnagyobb kudarc. (Az NSZK-t és Németországot egy kalap alá vesszük.) Ezt csak az 1909-ben Oxfordban az angoloktól elszenvedett 0:9 múlja felül, de az egy német amatőr válogatott volt. Tétmérkőzésen keddig a legsúlyosabb zakó a Magyarországtól az 1954-es vb-csoportmérkőzésén elszenvedett 8:3-as vereség volt a Baseli St. Jakob Stadionban, amelyen Kocsis Sándor négy gólt szerzett – mindmáig ez a négy a legtöbb gólt, amennyit egyetlen játékos rúgott vagy fejelt a németeknek egy meccsen. (Ekkor rúgta le Liebrich Puskást…)

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/11/18/tortenelmi_zako_a_sevillai_0-6_de_hol_van_torres_kockatol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csúszik az Australian Open rajtja

Csúszik az Australian Open rajtja

A The Age című ausztrál napilap pénteken arról írt, hogy Victoria állam engedélyezte az érkezésük …