2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Történelmi idény előtt áll a Fradi-legenda által irányított csapat

Hirdetés

Történelmi idény előtt áll a Fradi-legenda által irányított csapat

Az Elek Gábor szakmai igazgató és Karvalics Tamás vezetőedző által irányított Esztergomi Vitézek felnőtt női kézilabdacsapata – amely tavaly nyáron adminisztratív döntés után váltott egy osztályt felfelé – huszonhat győzelemmel és négy vereséggel a 2. helyen végzett az NB I B-ben a mögöttünk hagyott idényben, így feljutott az első osztályba. A csapat elöljárói szerint túlzás nélkül állítható, hogy

az esztergomi egyesület történelmi idényt zárt és történelmi idény előtt áll.

Hirdetés

Az új keret bemutatása közben kiderült, hogy a szakmai munkáért a jövőben is Elek Gábor, az FTC-Rail Cargo Hungaria kézilabdacsapatának korábbi vezetőedzője felel. Az is elhangzott, hogy a junior Európa-bajnok kapus, Herczeg Lili, a balszélső Hajtai Vanessza és a korábbi 147-szeres válogatott Szucsánszki Zita sem vált csapatot, tehát sikerült egyben tartani a csapat magját.

Ami az erősítéseket illeti, érkezik többek között a NEKA tehetséges balátlövője, Faragó Lea, a Dunaújváros EHF-kupa-győztes védekezőspecialista beállója, Nick Viktória, illetve a Váctól az egyaránt ferencvárosi nevelésű balszélső, Ballai Anna, valamint ikertestvére, az irányító Ballai Borbála.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2024/05/28/esztergom-esztergomi-vitezek-elek-gabor-suzuki-arena-kezilabda/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Női párbajtőr csapatunk ezüstérmet nyert a bázeli vívó Európa-bajnokságon

Muhari Eszter, Gnám Tamara, Nagy Blanka, Dékány Kinga összeállítású együttes a 16-os táblán fölényesen verte …