2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Toni Kroos: Aggódnék, ha a lányom este elmenne bulizni egy német nagyvárosban

Hirdetés

Toni Kroos: Aggódnék, ha a lányom este elmenne bulizni egy német nagyvárosban

Kroos hangsúlyozta, hogy a pályán és azon kívül is mindenkinek arra kellene törekednie, hogy kihozza magából a maximumot. „Azt akarom, hogy a gyerekeim próbáljanak a legjobbak lenni abban, amit csinálnak” – tette hozzá.

Ezután arról beszélt, hogy a családjával együtt egyelőre Spanyolországban akar maradni, mert ott nagyobb biztonságban érzi magát, mint a szülőföldjén.

Németország már nem az az ország, mint tíz évvel ezelőtt volt, amikor eljöttünk. Aggódnék, ha a lányom este 11 óra után elmenne bulizni egy német nagyvárosban. A migráció folyamatosan jelen van a németek életében. Az Eb-n megmutattuk, hogy nyitottak vagyunk, és elfogadók, de az elmúlt években sok minden túlságosan ellenőrizetlen volt ezen a területen

fogalmazott a hatszoros BL-győztes sportember.

Hirdetés

Kroos hangsúlyozta, számára egyértelmű, hogy sok bevándorlóhoz negatívan viszonyulnak az emberek, szerinte ez a németek körében is így van. Úgy érzi, hogy a migráció kérdése megosztja az embereket, amiért szerinte elsősorban a politika a felelős.

Hozzátette, hogy nem minden bevándorlóval van baj, sőt úgy gondolja, hogy közülük nagyon sokan hasznos tagjai a társadalomnak.

„Mindenhol vannak problémák. Az embereknek sok nehézséggel kell megküzdeniük a hétköznapokban, érthetően feszültek emiatt. És ha valaki megfogalmaz egy kritikát, akkor arra rögtön rámondják, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/07/06/eb-2024-europa-bajnoksag-nemetorszag-toni-kroos-migracio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tavaly összetörte, idén Herendi-mintás sisakban áll rajthoz Lando Norris a Hungaroringen

Lando Norris az Instagram-oldalán jelentette be a hírt, hogy a Herendi porcelán manufaktúra által gyártott …