2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Több magyar játékos is bizonyíthat a Barcelona akadémiáján

Hirdetés

Több magyar játékos is bizonyíthat a Barcelona akadémiáján

A Barca Academy Hungary négy kiválasztott játékosa, Bálint Áron, Bálint Balázs, Kutak Olivér és Putics Benett egyedülálló lehetőséget kapott: február 4. és 13. között a La Masián, az FC Barcelona szakemberei előtt mutathatják meg tehetségüket a földkerekség összes Barca Akadémiájának gyermeke társaságában.

Az egyaránt tízéves Putics Benett és Kutak Olivér, valamint a 11 éves Bálint Áron egy bővebb, 30-40 fős csoportban mutathatja meg a képességeit. A négy játékos közül kiemelkedő lehetőséget kapott a 14 éves Bálint Balázs, aki egy 16 fős, elit társaság részese lehet.

Tiszta víziónk volt, amikor elindítottuk ezt az akadémiát, amely többek között azért jött létre, hogy minél több gyermeknek megadjuk a lehetőséget, hogy eljusson Barcelonába. A Barca Academy Hungary nélkül nem jött volna létre ez az esemény. Hosszú folyamat előzte meg ezt a lehetőséget, a kiválasztásban részt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/02/05/spanyolorszag-barcelona-akademia-magyar-jatekosok-la-masia/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kisvárdai klasszikus: az eltűnt motiváció nyomában

Kisvárdai klasszikus: az eltűnt motiváció nyomában

Révész Attila az önképzés fáradhatatlan híve: a Kisvárda sportigazgatója éjt nappallá téve tanulja a futballt. …