2020. július 11., szombatMa Nóra, Lili napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.11. Nóra, Lili Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Tízezer koronavírusteszttel tér vissza a Forma-1

Hirdetés

Tízezer koronavírusteszttel tér vissza a Forma-1

Július 5-én, az Osztrák Nagydíjjal indul el a Forma-1 idei szezonja, a világbajnokság a koronavírus-járvány miatt került több hónapos csúszásba, több futamot töröltek a versenynaptárból. A versenyeket zárt kapuk mögött, szigorú járványügyi előírások mellett tartják meg. Ennek része, hogy folyamatosan tesztelni fogják a csapatok és a futamok lebonyolításában részt vevő stáb tagjait. Az osztrák futam hétvégéje alatt 10-12 ezer vizsgálatot végeznek majd, írja az MTI. A vizsgálatok lebonyolításával megbízott biotechnológiai vállalat, az Eurofins Genomics kedden felállította az első két tesztelési állomását a futam helyszínén, a spielbergi Red Bull Ring környékén. 

Mindenki, aki a pályán dolgozni fog, ez összesen háromezer embert jelent, csak négynapos, vagy annál korábbi negatív koronavírus teszt birtokában végezheti a munkáját

– nyilatkozta az osztrák hírügynökségnek Siegfried Schnabl, az Eurofins Genomics ausztriai és kelet-európai régióért felelős üzletvezetője. A verseny idejére növelni fogják a tesztelési kapacitásukat, összesen 20 állomást terveznek felállítani. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/forma1/2020/06/23/tizezer_koronavirusteszttel_ter_vissza_a_forma-1/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Magyar vezetőség, magyar kulcsjátékosok, sok gól – kell ennél több?

  Adott az ország egyik legtehetségesebb klubvezetője, akinek ambíciójáról sokat elmond, hogy UEFA Pro edzői …