2021. február 25., csütörtökMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Tíz emberrel is megérdemelten nyert a Csákvár

Hirdetés

Tíz emberrel is megérdemelten nyert a Csákvár

 


LABDARÚGÓ NB II
24. FORDULÓ

AQVITAL FC CSÁKVÁR–KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 2–0 (2-0)
Felcsút, Pancho Aréna, zárt kapuk mögött. Vezeti: Görög Márió (Király Zsolt, Ország Péter)
AQVITAL: Markek – Major G., Vaskó, Tányéros, László – Mészáros D., Posztobányi – Kocsis B. (Koch, 87.), Mim (Nándori, 90.), Sejben (Baracskai, 79.) – Daru. Vezetőedző:Visinka Ede
KAPOSVÁR: Pogacsics – Ur (Nagy T., 54.), Drvorschák, Gál M. (Andric, 46.) – Nagy J. (Farkas II. B., 46.), Zsirai, Erdei, Hadaró – Zólyomi, Balázs Zs. – Szarka (Vachtler, 46.).Vezetőedző:Várhidi Péter
Gólszerző: Sejben (1–0), a 14., Sejben (2–0) a 25. percben
Kiállítva: Posztobányi (második sárga lap), a 41. percben

PERCRŐL PERCRE

Hirdetés

A játékvezető lefújta a mérkőzést, az Aqvital FC megérdemelten nyerte meg az összecsapást.

Három perc a hosszabbítás.

90. perc: Hazai csere: Mim helyére Nándori érkezik.

87. perc: Második hazai csere: Kocsis helyére Koch érkezik az utolsó percekre.

86. perc: Vaskó Tamás kapott sárga lapot Balázzsal szemben elkövetett szabálytalanságáért.

79. perc: Az első hazai csere: Sejben helyére Baracskai érkezik.

77. perc: Szépítési lehetőséget hibázott el a Kaposvár: Farkas II Balázs egyedül lépett ki a balösszekötő helyén, már csak Markekkel állt szemben, de a hazaiak portása óriásit védett.

74. perc: Mim bal oldali szögletét Daru alig fejelte a jobb sarok mellé.

73. perc: Nagy Tamás lerántotta a felezővonalnál Daru Bencét, ez is sárga.

 

67. perc: Egy meredeken felívelt labdát Balázs Zsolt 14 méterről, ballal nem sokkal lőtte a jobb sarok mellé.

62. perc: Zsirai csúnyán lerúgta Lászlót a bal oldali vonal mellett, megúszta sárgával.

60. perc: Mi maradt ki … Sejben végleg eldönthette volna a három pont sorsát, ám 15 méteres lövése nem csak Pogacsics, de a bal kapufa mellett is elsuhant néhány centivel.

A szünet óta állandósult a létszámfölényben lévő Kaposvár fölénye, ám ez egyelőre helyzetekben nem jelentkezik.

54. perc: Újabb kaposvári csere: Ur helyett Nagy Tamás érkezett.

46. perc: Folytatódik a mérkőzés, a vendégek hármat is cseréltek: Szarka helyett Vachtler, Nagy János helyett Farkas II Balázs, míg Gál helyett Andric érkezett a folytatásra.

Egy perc a hosszabítás.

43. perc: Ur László sárga lapot kapott,miután szabálytalankodott Mimmel szemben.

41. perc: Posztobányi a felezővonalnál szabálytalankodott Erdeivel szemben, ezért sárgát kapott, s mivel ez már a második volt neki, villant a piros is.

32. perc: Mim parádés átadása után Sejben már csak Pogacsiccsal állt szemben, ám a kaposvári kapus óriási bravúrral menteni tudta 10 méteres lövését.

 

28. perc: Gyors kontra végén Daru mesterien ugratta ki a felezővonaltól induló Sejbent, aki 16 méterről, jobbal lőtt, Pogacsics bravúrral szögletre tolta a labdát.

25. perc: Kocsis verekedett meg egy labdáért a bal oldali alapvonalánál, nem hagyta, hogy a tétovázó kaposvári védők kikísérjék, okosan gurított vissza Sejben elé, aki a balösszekötő helyéről, 13 méterről kilőtte a rövid sarkot, 2-0.

15. perc: Posztobányi kapott sárga lapot, miután rátartott Erdei lábára a kaposvári tizenhatos előterében.

14. perc: Kocsis csípett el egy keresztpasszt a kezdőkörben, bátran tört előre, majd mesterien tálalt a tizenhatos bal sarkánál érkező Sejben elé, aki egy csel után, jobbal, gyönyörűen tekert a hosszú alsóba, 1-0.

8. perc: Mészáros remek labdájával Kocsis lépett be a tizenhatoson belülre, de Ur parádés blokkal menteni tudott.

2. perc: Kocsis Bence két csel után középről, 22 méterről kapura tűzte a labdát, mely Dvorschákról szögletre pattant. Kocsis szögletét Vaskó fejelte centikkel a léc fölé.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, a Csákvár tiszta sárgában, a vendégek zöldben léptek pályára.

A szerdai „vízilabda-kupameccs” után a Vál-völgyében is beköszöntött sarkvidéki hideg miatt várható volt, hogy nem lesz egyszerű dolguk a csákváriaknak, ha használható állapotba akarják hozni a Tersztyánszky Ödön Sportközpont centerpályáját a vasárnapi bajnokira. A Paks elleni hétközi összecsapás “mély nyomokat” hagyott a játéktér állapotában és hiába dolgoztak éjt-nappallá téve a pályamunkások, szombat estére kiderült, képtelenség jégmentessé tenni a gyepszőnyeget. Gyors tárgyalásokat követően aztán az a döntés született, hogy a felcsúti Pancho Arénában rendezik meg a Kaposvár elleni mai mérkőzést. Ott, ahol nem egészen 24 órával korábban még NB I-es bajnoki zajlott. Ám mindez egyáltalán nem látszik a játéktér állapotán, tökéletes gyepszőnyeg várja a csapatokat…

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés Felcsúton, mivel a csákvári pálya alkalmatlan lett volna a játékra. Megtudjuk, hogy mire meg a továbbra is kieső helyet elfoglaló Aqvital FC Csákvár a hét ponttal előtte álló Kaposvári Rákóczi ellen, amely szerdán csúfos vereséget szenvedett a Mol Magyar Kupában az NB III-as Tállya otthonában.

 

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-csakvar-kaposvar-2810089

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A hős arcéle – Csinta Samu publicisztikája

  Talán merész lenne azt állítani, hogy az a bizonyos, 2015 szeptemberében folytatott telefonbeszélgetés örök …