2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Tartalékcsapata mentheti meg a szlovák bajnokot a BL-ből való kieséstől

Tartalékcsapata mentheti meg a szlovák bajnokot a BL-ből való kieséstől

A szlovák bajnok Slovan Bratislavának csütörtök reggelig 13 egészséges, nem koronavírus-fertőzött futballistát kell találnia és a Feröer szigetekre juttatnia, különben játék nélkül eshet ki a Bajnokok Ligája első selejtezőköréből.

A Slovan a feröeri bajnok KÍ Klaksvíkkal került össze a BL-selejtezőben, és szerda este 20 órától kellene egymás ellen játszaniuk, de egy pozitív koronavírusteszt miatt elhalasztották a mérkőzést.

A 66-szoros szlovák válogatott Vladimír Weiss koronavírustesztje még korábban lett pozitív, így a Slovan hétfőn nélküle, 18 játékossal utazott el Feröerre. A tórshavni reptéren mindannyiukon újabb koronavírustesztet végeztek el, és közülük senki sem bizonyult fertőzöttnek, de a velük tartó egyik fizioterapeutáról kiderült, hogy ő is elkapta a vírust. Csakhogy a stábtag nem várta meg a teszt eredményét, hanem már előtte a játékosokkal együtt sétálgatott a fővárosban, írja a feröeri Info oldal.

Amint ez kiderült, a feröeri egészségügyi hatóság kéthetes karanténba akarta zárni az egész csapatot, ami egyet jelentett volna azzal, hogy szerdán nem tudják lejátszani a Klaksvík elleni selejtezőjüket.

A feröeri csapat a honlapján arról számolt be, hogy az UEFA, a Feröeri Labdarúgó-szövetség, a Klaksvík és a Slovan képviselői szerdán megbeszélést tartottak, és úgy határoztak, hogy a Slovan péntek estig egy új játékosokból álló csapattal lejátszhatja a mérkőzést. A 18 fős utazó […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2020/08/19/feroer/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Elhalasztják a Ferencváros Metz elleni BL-meccsét koronavírus fertőzések miatt

Elhalasztják a Ferencváros Metz elleni BL-meccsét koronavírus fertőzések miatt

A magyar csapatot sújtó koronavírusos megbetegedések miatt elhalasztották a Ferencváros és a francia Metz HB …