2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Tanulságos győzelem a válogatón: arannyal fordul a hazai Eb-re Galambos Péter

Hirdetés

Tanulságos győzelem a válogatón: arannyal fordul a hazai Eb-re Galambos Péter

„Nyerni mentem, sőt minél inkább szerettem volna egy jó pályát menni – nyilatkozta a sikert követően a Career Brand Managementnek Galambos. – Az előfutam magabiztos győzelmet hozott, ott már éreztem, hogy jól sikerült a felkészülés. A döntő szintén nagyon jól sikerült, ugyanakkor nem a megszokott koreográfia zajlott. Egy ifjú titán ugyanis a rajtban úgy ellépett a mellettem lévő pályán, hogy csak nagyjából 1400 méternél értem utol. Éreztem, hogy jól csúszik a hajó, jó volt a sebességem, mindenkitől távolodtam. Tudtam, hogy aki ennél is jobban tolja, az nem fogja végigbírni.”

Galambos elárulta, a szám sokszoros címvédőjeként csupán egyetlen eredményt tartott előzetesen elfogadhatónak, örül, hogy ezt végül taktikus versenyzéssel elérte.

A saját ritmusomat eveztem és a kéthajós hátrányomat féltávtól már rohamosan […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/2024/03/19/evezes-galambos-peter-europa-bajnoki-felkeszules/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lélegzetelállító videó, 291 méterre repült az olimpiai bajnok síugró

Kobajasi 37,5 méterrel szárnyalta túl a hivatalos világrekordot a Hlidarfjall síközpontban. A horvát Index beszámolója …