2023. február 3., péntekMa Balázs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.03. Balázs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Sztáredző és sztárjátékosok érkezhetnek a Pick Szegedhez

Hirdetés

Sztáredző és sztárjátékosok érkezhetnek a Pick Szegedhez

A lengyel lap értesüléseit idézve a délmagyar.hu arról számol be, hogy a Pick Szeged konkrét ajánlatot tett, hogy leigazolja Talant Dujsebajev vezetőedzőt, valamint két fiát, a 30 éves jobbátlövő Alex Dujsebajevet, illetve a 25 esztendős Daniel Dujsebajevet. Mindkét kézilabdázó a spanyol válogatottal jelenleg a világbajnokságon vesz részt.

Mindkét világklasszisnak számító játékos jelenleg a Kielce alkalmazásában áll, amely 2016-ban megnyerte a Bajnokok Ligáját, tavaly pedig hétméteresek után veszítette el a döntőt a Barcelona ellen. A lengyel újság szerint a kielcei vezetésnek anyagi gondjai vannak, ezért villámgyorsan új névadó szponzort kell keresnie, miután az eddigi alkoholt gyártó cég, a Lomza szerződést bontott a lengyel bajnokkal. A Nemzeti Sport megjegyzi: ebből az egyezségből származott a klub költségvetésének 30 százaléka, s mivel egyelőre nincs meg az új főszponzor, könnyen lehet, hogy a legnagyobb sztárok még a télen távoznak a klubtól.

A három Dujsebajev szegedi jövőjéről február elején születhet döntés, minden azon múlik, hogy a Kielcének sikerül-e új névadó szponzort találnia. Ha igen, akkor a Dujsebajev család marad Lengyelországban. Ha nem, akkor a Magyarországra költözésük gyakorlatilag biztos – áll a lengyel lap már idézett cikkében.

Az 54 éves, kirgiz születésű Talant Dujsebajevet kétszer választották meg az év legjobb kézilabdázójának (1994, 1996). 2014 és 2016 között a magyar férfi kézilabda-válogatott kapitánya volt. Dujsebajev az orosz kézilabda-válogatottban kezdett játszani, és tagja volt az 1992-ben olimpiai bajnok és 1993-ban világbajnok együttesnek. 1996-ban és 2000-ben […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/01/23/sztaredzo-es-sztarjatekosok-erkeznek-a-pick-szegedhez/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Minden vádat ejtettek a Manchester United csatárával szemben

Minden vádat ejtettek a Manchester United csatárával szemben

Az angol játékost nemi erőszak kísérletével, kényszerítő magatartással és testi sértéssel vádolta volt barátnője. A …