2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szoboszlai élete játékával a meccs embere volt a Forest ellen

Hirdetés

Szoboszlai élete játékával a meccs embere volt a Forest ellen

Élvezkedjünk a brit média szuperlatívuszaiban, magyar futballista talán még sohasem kapott ilyen dicséretáradatot Puskás Ferenc óta! Végre megvolt Szoboszlai Dominik első gólpassza a „vörösöknél”, amit aztán egy másodikkal toldott meg. 

Goal.com: 8  – Az egész meccsen rémületben tartotta a Forest védelmét. Nagyszerű volt a labdával, szakadatlanul rohamozott, és rengeteg lehetőséget teremtett. És emellett a labda visszaszerzésében is jeleskedett.

Liverpoolworld.uk: 8  – Gyönyörű beadással készítette elő Núnez gólját, az első 45 percben minden megmozdulásával a támadásokat forszírozta. A második félidőben is a liverpooli akciók sűrűjében mozgott, és hetvenméteres előreívelésével akkora zűrzavart okozott a Forest védelmében, hogy gólpassz lett a dologból. Mindenütt jelen volt, ahol szükség volt rá.

Hirdetés

Thisisanfield.com: 9 (a meccs embere)  – Őszintén megmondva, képtelenség leállni ennek az embernek a dicséretével! Szoboszlai ismét szenzációs volt ezen a vasárnap délutánon, uralta a középpályát, és pontosan olyan komplett, tökéletes […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/10/29/szoboszlai-dominik-ket-golpassz-liverpool-nottingham-forest-3-0-erdemjegyek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább tart Harry Kane átka, 3. ligás csapat ejtette ki a Bayern Münchent

Harminc év találkoztak ismét a felek, akkor az élvonalban a Bayern 6–0-ra kiütötte ellenfelét, és …