2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szoboszlai bombagólokkal hódította meg a lipcsei közönséget

Hirdetés

Szoboszlai bombagólokkal hódította meg a lipcsei közönséget

Két órával az RB Leipzig–VfB Stuttgart Bundesliga labdarúgó-mérkőzés kezdete előtt a Livescore.com már közölte, hogy Szoboszlai Dominik a kezdő tizenegyben lép pályára a házigazdánál. És úgy is történt, a 20 éves magyar kiválóság ki is futott a Red Bull Arena játékterére. Szoboszlai december 17-én szerződött Salzburgból Lipcsébe, de mivel szeméremcsont-gyulladás gyötörte, csak lassan gyógyult. De egyszer minden várakozás véget ér, és pénteken bajnokin is kezdő lehetett „Szobi” azok után, hogy egy hete csereként állt be a Mainztól elszenvedett vereség közben. 

A 37. percben jött el Szoboszlai nagy pillanata. Röviden szabadított fel a stuttgarti védelem, a labda honfitársunk elé került, akinek a világ minden ideje rendelkezésre állt, és az ő rúgótechnikájával ez már fél gól. Sőt, nem is csak fél, mert a tizenhatos jobb oldali sarkától a jobb alsó sarokba bombázott, ezzel 1–0-ra vezetett a Lipcse. 

Dominik Szoboszlai’s first Bundesliga goal ???? @RBLeipzig_EN pic.twitter.com/CUWuZXGC0S

— ESPN+ (@ESPNPlus) August 20, 2021

Hirdetés

A második félidőt olyan góllal kezdte a Lipcse, amilyent keveset láttunk eddig életünkben. Középkezdés után csak hazai játékos ért a labdához, Andre Silva sarokkal Forsberget ugratta ki, és a svéd közelről bespiccelte, 2–0.

Nem sokkal később jött a harmadik, egyben Szoboszlai második Bundesliga-gólja. Mintegy 28 méterre a kaputól, majdnem a bal oldalvonaltól jutott szabadrúgáshoz a Lipcse. Szoboszlai futott neki, és a bal sarokba zúdította a labdát. Szédületes gól, Florian Müller kapus fel sem tudta emelni a kezét. […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/08/20/szoboszlai-bombagolokkal-hoditotta-meg-a-lipcsei-kozonseget/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Thomas Doll: Dolgozni akarok!

  – Milyen volt Balatonfüred? – Csodálatos! – felelte Thomas Doll az egyik budai elegáns …