2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szilágyi Liliána is megszólalt Turi György bántalmazásairól

Hirdetés

Szilágyi Liliána is megszólalt Turi György bántalmazásairól

Az elmúlt hetekben igencsak izzik a levegő Turi György, a Kőbánya úszóedzője körül, ugyanis korábbi tanítványai közül egyre többen lépnek ki a nyilvánosság elé olyan történetekkel, amelyekben testi fenyítéssel, lelki terrorral és szexuális zaklatással vádolják. Az úszóedző módszereiről és kettőjük kapcsolatának elfáradásáról először Késely Ajna mesélt lapunknak, majd jött Cseh László interjúja, amely hatalmas port kavart.

Most Dara Eszter, Szepesi Nikolett és Egerszegi Krisztina volt edzőtársa, Kiss Noémi után Szilágyi Liliána szólalt meg az abúzussal vádolt edző ügyében.

Az úszónő Turi a 24.hu-nak adott interjújára reagált, amelyben az edző bemutatott egy üzenetrészletet közte és tanítványa között. Az interjúban így nézett ki az üzenetváltás:

2020. január 1-jén kaptam tőle egy SMS-t. Itt van, mutatom. „Boldog új évet, egy szebbet, egy jobbat” – írta. Válasz: „Neked is, Lilu, vigyázz magadra, puszi.” „Á, rég volt, szép volt” […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/11/12/szilagyi-liliana-is-megszolalt-turi-gyorgy-bantalmazasairol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Messi végre révbe ért Argentínával, övé az Aranylabda?

Messi végre révbe ért Argentínával, övé az Aranylabda?

Ha Aranylabda, akkor Lionel Messi – az argentin zseninél ugyanis soha senki nem nyerte el többször …