2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szijjártó Péter: Milyen büntetést kapott a pályára berohanó szivárványzászlós ember?

Hirdetés

Szijjártó Péter: Milyen büntetést kapott a pályára berohanó szivárványzászlós ember?

A Németország–Magyarország (2–2) Európa-bajnoki csoportmeccset komoly vita előzte meg az Allianz Aréna szivárványszínű kivilágításáról, amelyet végül nem engedélyezett az UEFA. A magyar himnusz alatt szivárványos zászlóval rohant a pályára egy férfi.

Szijjártó Péter tegnap arról beszélt egy interjúban, hogy ez elfogadhatatlan és visszataszító provokáció volt. A külügyminiszter a szervezők felelősségére is kitért:

Én nagyon-nagyon nehezen tudom azt elhinni, hogy ilyen körülmények után ne lettek volna vagy ne lehettek volna felkészülve az Allianz Arénában biztonsági szempontból a szervezők arra, hogy ilyen ne történhessen meg. Azt gondolom, hogy ez jogosan veti fel annak a gyanúját, hogy ez direkt volt, és onnantól kezdve ez még inkább visszataszító.

A tárcavezető ma újabb Facebook-posztban foglalkozott az esettel.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/06/26/szijjarto-peter-milyen-buntetest-kapott-a-gusztustalan-modon-provokalo-szivarvanyzaszlos-ember-munchen-allianz-arena/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Horror a pályán: vérüket adták a török röpislányok a győzelemért

Horror a pályán: vérüket adták a török röpislányok a győzelemért

Történt ugyanis, hogy az egyik labdamenet alatt két török játékos, Cansu Ozbay és Meliha Ismailoglu egyszerre …