2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szétszedik a szurkolók a Real-játékost, amiért az osztrák válogatott Messire szavazott

Hirdetés

Szétszedik a szurkolók a Real-játékost, amiért az osztrák válogatott Messire szavazott

Hétfőn este Párizsban rendezték a FIFA 2022-es díjátadó gáláját, amelynek keretein belül a legjobb játékosoknak járó elismerések mellett többek között az év legszebb góljáért járó Puskás-díjat is átadták. Utóbbiban történelmi győzelem született, hiszen egy amputált lábú futballista, a lengyel Marcin Oleksynak nyert, a gálán pedig Argentína tarolt, négy kategóriában is a világbajnok ünnepelhetett. Ezek közül a legfontosabbat, a legjobb játékosnak járót természetesen Lionel Messi zsebelte be.

A szavazáson a futballválogatottak csapatkapitányai is szavaznak, de a legtöbb helyen ilyenkor az egész válogatottat képviselik döntésükkel. Az osztrákoknál legalábbis biztosan így van – derült ki David Alaba kommunikációjából. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/02/28/szetszedik-a-szurkolok-a-real-jatekost-amiert-az-osztrak-valogatott-messire-szavazott/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elárulta titkát az Iglói-módszerrel készülő norvég futózseni

Elárulta titkát az Iglói-módszerrel készülő norvég futózseni

A világ 2018-ban csodájára járt egy 17 éves norvég atlétának, aki a berlini Európa-bajnokságon két …