2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szétlövés után Hüttner Csaba kijelölte a magyar női kajakosok negyedik emberét az olimpiára

Hirdetés

Szétlövés után Hüttner Csaba kijelölte a magyar női kajakosok negyedik emberét az olimpiára

A magyar szövetség (MKKSZ) honlapjának beszámolója szerint Hüttner azután hozta meg a döntést, hogy szerda délelőtt Szolnokon lezajlott a négyespróba, amely során – kétórás eltéréssel – Pupp és Lucz Anna is ment egy 500 méteres pályát a már biztos csapattagokkal, vagyis Fojt Sárával, Csipes Tamarával és Gazsó Alida Dórával.

„Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy nagyon nehéz volt a döntés, hiszen mindkét versenyző kiválóan teljesített. Az egyes és a páros válogatón sem volt köztük nagy különbség, így tudtam, hogy most is nagyon kicsi lesz a differencia. Nehéz dönteni két más időben menő négyes között úgy, hogy három ember ugyanaz a hajóban. A versenysport bizottság döntése alapján, amivel az elnökség is egyetértett, az időeredményt kellett elsősorban figyelembe vennem, ez pedig a Pupp Noémivel felálló egységnek volt jobb” – fogalmazott Hüttner Csaba.

Pupp Noémi 2022. augusztus 21-én

Hirdetés

Pupp Noémi 2022. augusztus 21-én

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2024/parizs/2024/06/26/parizs-2024-olimpia-kajak-kenu-magyar-csapat-pupp-noemi-lucz-anna-huttner-csaba-szolnok-szetloves/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tavaly összetörte, idén Herendi-mintás sisakban áll rajthoz Lando Norris a Hungaroringen

Lando Norris az Instagram-oldalán jelentette be a hírt, hogy a Herendi porcelán manufaktúra által gyártott …