2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szalai Ádám: Amióta itt vagyok a válogatottnál, ilyenre még nem volt példa

Szalai Ádám: Amióta itt vagyok a válogatottnál, ilyenre még nem volt példa

„Az elmúlt hetek, de mondhatom, hogy a leállás utáni 40 nap is sikeres volt a válogatott szempontjából. Nem is lehet más célunk, mint kijutni a jövő évi Európa-bajnokságra. Bulgáriában megnyertük az elődöntőt, illetve az, hogy a B-ligában ilyen ki-ki mérkőzéseket vívunk, 

Ilyenre amióta itt vagyok a válogatottnál, még nem volt példa.

Büszke vagyok a csapatra, láthatjuk, hogy bármilyen felállásban játszunk, bárki van a pályán, olyan csapategységünk van, amiből erőt tudunk meríteni az Izland elleni döntőre. Nekem egy feladatom van: a magyar válogatott jusson ki az Európa-bajnokságra, bármennyi lehetőséget kapok, akár kezdőként, akár csereként, a fiúkat maximálisan kell támogatnom és felkészítenem. 

Az Izland elleni meccsre az egész csapatnak olyan állapotba kell kerülnie, hogy ismét átéljünk olyan pillanatokat, amilyeneket egyszer már sikerült.

Láthattuk az elmúlt mérkőzéseken, hogy jól presszingelünk, jól csúsztatjuk az ötvédős rendszerben a szélső hátvédeket, és a nyolcasokat is jól alkalmazzunk, előnyünkre vált, hogy ennyi meccset játszottunk ilyen rövid idő alatt ebben a rendszerben. Abban bízom, hogy Izland ellen is kamatoztathatjuk ezeket a tapasztalatokat, a hibákat pedig rendbe tudjuk tenni” – tekintett már a jövőbe is a csapatkapitány, Szalai Ádám.

„Nagyon boldog és büszke vagyok, jó teljesítményt nyújtottunk az elmúlt három mérkőzésen és elindultunk egy úton, megpróbáljuk ezt folytatni. Ma nagyot küzdöttünk, harcoltunk végig és szerintem jó eredményt értünk el itt Oroszországban. Mindhárom összecsapáson nagy erőket kellett mozgósítani, talán ez volt a legmelósabb, pár játékosnak már volt két meccs a lábában, ráadásul az oroszok folyamatosan letámadtak. Megfelelően fel tudtam készülni fejben és fizikálisan is, frissen tudtam tartani magam és a maximumot tudtam adni, örülök, hogy sikeresen vettük az akadályokat” – mondta a csapat egyik legjobbja, Szalai Attila.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2020/10/15/oroszorszag_magyarorszag_nemzetek_ligaja_nyilatkozatok_szalai_adam_attila_dibusz_denes_marco_rossi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Különleges klasszikus – Bodnár Zalán jegyzete

  Sok szempontból rendhagyó el Clásicót, vagyis Barcelona–Real Madrid mérkőzést rendeztek szombat délután a spanyol …