2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szakálla már a zseniális apját idézi, és lassan a tudása is

Hirdetés

Szakálla már a zseniális apját idézi, és lassan a tudása is

Alaposan meg fognak lepődni azok, akik május óta nem találkoztak Németh Zsolttal, a szombathelyi dobóatléták mesteredzőjével, mert a világbajnoki ezüstérmes kalapácsvető alaposan megváltoztatta a külsejét. Fiatalabb kiadásban egyre inkább hasonlít Németh Pálra, az 2009-ben elhunyt édesapjára, akit méltán emlegettek Dobópápaként. És akiről ma már kevesen tudják, hogy nemcsak atlétaként, kosár-és röplabdázóként, hanem még festőművészként is különleges tehetséget csillogtatott meg.

Németh Zsolt sok mindenben szeretne olyan lenni, mint egykor az édesapja és példaképe volt, az viszont egy hirtelen elhatározáshoz köthető, hogy szakállat növesztett. Ezek után két válogatott tanítványán, pontosabban azok előre haladásán múlik, hogy mikor vesz újra ollót és borotvát a kezébe, hogy a megszokott ábrázatát mutathassa a világnak.

Bence lehet az „olló”

Májusban, a tatai edzőtáborban jelentettem be a versenyzőimnek, aztán a barátaimnak is, hogy addig növesztem a szakállamat, amíg a világ-és Európa-bajnoki bronzérmes Halász Bencének nem sikerül 80 méternél nagyobbat dobnia, vagy Gyurátz Réka nem javítja meg az országos csúcsot, amit még 2009-ben Orbán Éva állított fel 73.44 méterrel. A világbajnokságra és az EB-re is készülő Bence tűnik az esélyesebbnek, aki már két éve is csupán 12 centivel maradt el a 80 métertől, idén pedig az oslói Gyémánt Liga versenyen 79.29 méterrel, az idei legjobb dobásával lett második. Réka formája is egyre javul, ő sem fog megtorpanni a 73 méteres […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
http://index.hu/sport/2022/06/20/szakalla-mar-a-zsenialis-apjat-idezi-de-lassan-a-tudasa-is/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Cristiano Ronaldo nem tért vissza az edzőtáborba, kérdéses a jövője Manchesterben

Cristiano Ronaldo nem tért vissza az edzőtáborba, kérdéses a jövője Manchesterben

Az angol futballklub már egy hete elkezdte a felkészülést a következő szezonra, azoknak a játékosoknak …