2020. november 30., hétfőMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Sosemvolt éllovas a Premier League-ben: a Szentek bevonulása

Hirdetés

Sosemvolt éllovas a Premier League-ben: a Szentek bevonulása

Alig több, mint egy év telt el 2019. október 25. óta. Fekete nap volt ez a Southampton történetében, a csapat a St. Mary Stadionban 9-0-ra kikapott a Leicester Citytől. Ez volt a Premier League történetének legsúlyosabb hazai veresége, amellyel a Szentek a 18. kieső helyre csúsztak a 10. forduló után. Az edzői stáb – Ralph Hasenhüttllel az élen – és a játékosok annyira szégyellték magukat az arcpirító játék és eredmény miatt, hogy az arra a meccsnapra járó fizetésüket jótékony célra ajánlották fel. 

Ralph Hasenhüttl

Ralph Hasenhüttl

Fotó: Robin Jones / Getty Images Hungary

És íme, mekkorát fordult a világ tizenkét és fél hónap alatt! Jelenleg a Southampton vezeti a Premier League tabelláját, miután pénteken simán 2-0-ra legyőzte a Newcastle Unitedet. Ilyesmi – mármint, hogy a Szentek éllovasok legyenek a PL-ben – most először történt meg. Azt megelőzően legutóbb 1988-ban, de akkor még nem Premier League-nek hívták az angol bajnokságot. 

Hirdetés

A pénteki volt sorozatban a Southampton harmadik győzelme, 16 pontot gyűjtött eddig a csapat, az elmúlt idényben a bajnokság […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/11/07/sosemvolt_ellovas_a_premier_league-ben_a_szentek_bevonulasa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az utolsó percben szerezte meg a győzelmet a Puskás Akadémia a Honvéd vendégeként

Az utolsó percben szerezte meg a győzelmet a Puskás Akadémia a Honvéd vendégeként

A közepes iramú, ám gyenge színvonalú első félidőben a Honvéd volt valamivel kezdeményezőbb, de a …