2021. március 7., vasárnapMa Tamás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.07. Tamás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Sorozatban ötödször jutottak ki hölgypólósaink az olimpiára

Hirdetés

Sorozatban ötödször jutottak ki hölgypólósaink az olimpiára

Azt gondolom, hogy hazai pályán az olaszok esélyesebbek és a csapatnak fejlődnie kell az e héten nyújtott teljesítményhez képest, de meg tudja ugrani ezt a magasságot. Bízom abban, hogy a lányoknak helyén lesz a szívük és amit pénteken újraépítettünk, az stabilan fog működni szombat este.

Bíró Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya nyilatkozta a fentieket a szombati, Olaszország elleni elődöntőt megelőzően a vlv.hu szakportálnak. És valóban a házigazda győzelme fizetett volna kevesebbet a fogadóirodáknál, egyfelől a hazai pálya előnye miatt, de azért is, mert a görögök elleni csoportmeccsen, csütörtökön tényleg csapnivalóan pólóztak Keszthelyi Ritáék.

A női vízilabda 2000-es olimpiai bemutatkozását leszámítva 2004 óta mindkét válogatott ott volt mindegyik ötkarikás viadalon. Ám most, hogy egymás ellen ugrottak vízbe Triesztben a ki-ki meccsen, egyiküknek megszakadt a szép sorozata.

A mérkőzés előtt a magyar táborban nem örültek, hogy megkapták az egyik bírónak az izraeli Matan Schwartzot, aki a múltban többször is tevékenyen hozzájárult a magyar-olasz mérkőzéseken a mieink vereségéhez. Ugyanakkor biztató statisztikai adat volt, hogy amióta, öt éve Bíró a szövetségi kapitány, mindig megvertük az olaszokat vb-n, Eb-n. 

Hirdetés

Előzőleg lejátszották a holland–görög elődöntőt, ezen úgy győztek 7-4-re a hollandusok, hogy félidőben még a hellének vezettek 4-3-ra, de nagyszünet után már nem tudtak gólt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
http://index.hu/sport/2021/01/23/sorozatban_otodszor_jutottak_ki_holgypolosaink_az_olimpiara/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Joan Laporta a favorit, visszahozhatja a régi szép időket a Camp Nouba

Joan Laporta a favorit, visszahozhatja a régi szép időket a Camp Nouba

Joan Laporta, Víctor Font vagy Toni Freixa. Közülük kerül ki az FC Barcelona új elnöke, aki …