2024. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Simone Rossi attól tartott, lemond az apja, ha a magyar válogatott nem veri meg a skótokat

Hirdetés

Simone Rossi attól tartott, lemond az apja, ha a magyar válogatott nem veri meg a skótokat

„Bőven negyvenévesnek érzem magam, mert vasárnap legalább tíz évet öregedtem” – kezdte az Indexnek adott élménybeszámolóját Simone Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának élvonalbeli vízilabdázó fia.

„Szétidegeskedtem magam, édesanyámmal néztük a skótok elleni mérkőzést a Neckarstadionban, és anya még nálam is idegesebb volt. Azt nem mondom, hogy feladtuk volna a reményt, mert apában és a csapatban az utolsó pillanatig bízunk, de valljuk be őszintén, amikor elkezdődött a századik perc, már kevés volt az esély arra, hogy gólt szerzünk.”

Simone Rossi, az OSC kőkemény bekkje, hétfőn a stuttgarti repülőtérről nyilatkozott lapunknak, úton volt Siracusába, ahol korábban az olasz élvonalbeli Ortigiát erősítette, és ahol lakást is bérel. Egyelőre két macska lakik az apartmanban, akik egy fantasztikus automatikus etető- és itatóberendezéssel a gazdi távollétében is teljesen önellátók.

Hirdetés

Rettenetes napokon vagyunk túl. Apa, és mi is, anyával. Meg kell mondanom, korábban sohasem láttam ilyennek apát, még akkor sem, amikor három éve a Puskás Arénában az akkori Európa-bajnokságon 3–0-ra kikaptunk Portugáliától. Nem, mert akkor jól játszottunk, még Szoboszlai Dominik nélkül is, és valahogy benne volt a levegőben, hogy szerzünk még pontokat. Most azonban nem ment a csapatnak, főleg Svájc ellen az első félidőben, és ez roppantul bántotta, aggasztotta apát. Láttam rajta, hogy emészti magát, nem érti, miért nem jön ki a befektetett rengeteg munka. Már-már depressziósnak tűnt.

De csak Csoboth Kevin góljáig, illetve a skótok elleni meccs lefújásáig. Akkor mintha átszakadt volna egy gát. Persze, történt azért itt egy és más Csoboth gólján kívül is.

„Barni [Varga Barnabás – a szerk.] sérülése rémületes volt. Hirtelen halotti csend ereszkedett a stadionra, mindenki a legrosszabbtól tartott, én is. Majdnem én is rosszul lettem, amikor láttam, milyen állapotban van Barni. Szerencsére azóta jobban lett, de így is borzalmas pillanatok voltak. A skót szurkolók viszont fantasztikusak voltak, ahogy együtt éreztek velünk és Barnival. Ők a világ legcsodálatosabb futballdrukkerei, már a stadionon kívül is barátkoztak a magyarokkal.”

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/06/24/eb-2024-europa-bajnoksag-futball-labdarugas-simone-marco-rossi-magyar-skot-valogatott-stuttgart/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Leclerc balesete után Norris vitte a második szabadedzést Mogyoródon

Nico Hülkenberg az első szabadedzést kihagyta, 17:00 óra előtt aztán visszakapta az autóját a rutinos …