2021. szeptember 21., keddMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Sikerszámaink száműzetése nagy csapás a magyar sportra

Hirdetés

Sikerszámaink száműzetése nagy csapás a magyar sportra

A házigazdák rácáfolhatnak a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatójának jóslatára, de Fábián László jelenleg még tart attól, hogy a japánok Tokióban is megtapasztalt precizitását franciás lazaság váltja fel 2024-ben Párizsban. A helyszínen élte át, ahogy az olimpia rendezői olykor egyetlen betűvel sem voltak hajlandók eltérni a kézikönyvük soraitól, még ha azokat rosszul is értelmezték, ugyanakkor az is igaz, hogy a segítőkészégüket és figyelmességüket 0–24 órában mutatták ki a felkelő nap országa vendégeinek.

Fény és pompa

Udvariasságban és pontosságban nehéz lesz felülmúlni a japánokat, és a mércét csak emelhetik a franciák előtt a kínaiak, akik jövő februárban Pekingben minden idők legjobb és leglátványosabb téli olimpiájának a megrendezésére készülnek. Borítékolni lehet, hogy a kínaiak a távol-keleti emberekre jellemző odaadással feszülnek majd neki a legnagyobb feladatok megoldásának is, és ahogy 2008-ban a nyári olimpián, jövőre a téli ötkarikás versenyekre is a monumentalitás, a fény és a pompa lesz jellemző, még ha a kiadások és a bevételek messze nem lesznek egyensúlyban – nyilatkozta az SzPress Hírszolgálatnak Fábián László, a MOB sportigazgatója, aki tisztségének köszönhetően minden magyar győzelemnek, sőt két kivétellel valamennyi, érmet hozó magyar szereplésnek az események színhelyén lehetett a szemtanúja Tokióban. Mindig és mindenhol nemzeti zászlót lobogtatva, ahogy azt a magyar szurkolók ezúttal nem tehették meg.

Hirdetés

Fábián László szerint nekünk, magyaroknak a lehető legrosszabbkor jött, hogy éppen a karatét törölték, és a fiatalos bréktáncnak csináltak helyet a párizsi olimpia programjában, miután Tokióban az MTK-s Hárspataki Gábor 25 évesen lett bronzérmes a távol-keleti […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/08/14/sikerszamaink-szamuzetese-nagy-csapas-a-magyar-sportra/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Selyemzsinór Pochettinónak, amiért lecserélte Messit

Selyemzsinór Pochettinónak, amiért lecserélte Messit

Khalifa Bin Hamad Al Thani, a katari emír, Tamim bin Hamad Al Thani közeli rokona …