2021. június 15., keddMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2021.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Sergio Ramos beénekli magát a poptörténelembe

Hirdetés

Sergio Ramos beénekli magát a poptörténelembe

Bizonyára furcsán néznek most a spanyol labdarúgó-válogatott rajongói, hiszen Sergio Ramos kihagyja az idei Európa-bajnokságot. Ez az írás azonban nem a Real Madrid klasszis hátvédjéről, világ- és Európa-bajnok labdarúgóról szól, hanem arról a Sergióról, aki lehetne akár popsztár is. No jó, spanyol popsztár, azaz mondjuk édes-bús flamencodalok előadója, el cantor, az énekes.

Merthogy a torkából kijönne néhány X-Faktor- vagy Voice-győzelem.

Hirdetés

Ha Sergio Ramos ugyanis nem lenne világklasszis labdarúgó, akkor esténként simán ülhetne egy sevillai bárban, telt hangjával leány- és asszonyszempillákat rebegtetne. Így persze, hogy sportos kiállása és agyontetovált teste mellé az elmúlt huszonöt évben jelentős vagyont is összerúgott magának, még könnyebb lenne a gyepszőnyeget színpadra váltania.

Az oroszországi labdarúgó világbajnokságra, 2018-ban Demarco Flamencóval énekelt egy buzdító dalt (Orta estrella en tu corazón, vagyis Másik csillag a szívedben címmel), de a flamencopop sikeresebbnek bizonyult, mint a spanyolok szereplése, hiszen a házigazdák rögtön az első egyesen kiesési szakaszban búcsúztatták őket.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/06/09/sergio-ramos-beenekli-magat-a-poptortenelembe/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Christian Eriksen először üzent közvetlenül az érte aggódóknak

Christian Eriksen először üzent közvetlenül az érte aggódóknak

Egyre jobban van Christian Eriksen, aki a szombati Dánia–Finnország Európa-bajnoki találkozó 43. percében összeesett a …