2021. november 28., vasárnapMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Senkinek sem jó döntetlen született Budaörsön

Hirdetés

Senkinek sem jó döntetlen született Budaörsön

 


LABDARÚGÓ NB II
17. FORDULÓ 

BUDAÖRSI SC–AQUITAL FC CSÁKVÁR 11 (1–1)
Budaörs, 200
néző.Vezette: Gaál Ákos (Kiss Balázs, Kulmann Tamás)
BUDAÖRS: Slakta – Tóth K., Gyurácz, Fényes, Pintér D. – Molnár Cs. (Vankó, 82.), Sajbán Miklós, Petneházi, Lengyel – Winkler (Halmai, 74.), Halácsi. Vezetőedző: Gabala Krisztián
AQVITAL:
Zelizi – Hosszú, Vaskó, Dulló, Körmendi – Molnár R., Bakos (Koval, 69.), Magyar Zs., Torvund (Kalmár B., 69.) – Takács T., Murai (Bencze, 81.). Vezetőedző: Mónos Tamás
Gólszerző:
Molnár Cs. (43.), ill. Bakos (28.)

MESTERMÉRLEG:
Gabala Krisztián: 
– Két nehéz helyzetben lévő csapat élet-halál harcát láthatták a nézők. Mindkettő nyerni akart, és ez meglátszott a helyzetek számában is. A sors igazságtalansága lett volna, ha bármelyik pont nélkül marad. Mára megismertem az NB II mezőnyét, és bátran állítom, sem a Budaörs, sem a Csákvár helyezése nem tükrözi az erőviszonyokat.
Mónos Tamás: – Kemény, agresszív meccset játszottunk a Budaörssel, minden négyzetméterért meg kellett küzdenünk. A mérkőzés képe és a helyzetek alapján talán közelebb álltunk a győzelemhez, bár a mezőnyben többet volt a labda a hazaiaknál.

Hirdetés

ÖSSZEFOGLALÓ

Jó iramú, sok helyzetet hozó, küzdelmes meccset hozott a kiesés rémétől fenyegetett két együttes összecsapása. A mezőnyben a Budaörs birtokolta többet a labdát, és irányította a mérkőzést, ám a nagyobb helyzetek a vendégek előtt adódtak. Amennyiben egy kicsit nagyobb szerencséjük van a csákváriaknak, és Molnár Rajmund vagy Murai Márk sakk-mattra játszott helyzeténél nem hárít a kapufa, akár mindhárom pontot hazavihették volna a Fejér megyeiek. A látottak alapján a döntetlen igazságos, de az egy pontnak egyik csapat sem örülhet igazán.

PERCRŐL PERCRE

90+2. perc: Vége a találkozónak, 1–1-es döntetlen született. Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

90. perc: Kettő perc a hosszabbítás.

86. perc: Bencze Márk kapott sárga lapot, miután megrúgta Pintért.

85. perc: Halmai a tizenhatos bal sarkáról, jobbal megcélozta a hosszú felsőt, Zelizi óriási bravúrral hárított.

82. perc: Hazai csere: Molnár Csabát Vankó Imre váltja.

81. perc: Murai helyére Bencze érkezett a Csákvárnál.

81. perc: Koval fellökte ellenfelét a felezővonalnál, sárga …

77. perc: Mi maradt ki? Körmendi mesterien emelt a jobbösszekötő helyén egyedül érkező Takács elé, aki rendkívül önzetlenül lekészítette a labdát Murainak,  a vendégek támadója a tizenegyes pontról a bal felső saroknál a lécre bombázta a labdát.

74. perc: Hazai csere: Winkler helyére Halmai érkezett.

69. perc: Kettős csere: Bakos és Torvund helyére Koval és Kalmár érkezett.

67. perc: Nem sok hiányzott … Torvund bolondította meg a védőjét a jobb oldalon, remekül lőtte középre a labdát, a rövid oldalon Takács érkezett, perdítését azonban Slakta bravúrral védte.

64. perc: Torvund kapott remek kiugratást Bakostól a bal oldalon, ám ahelyett, hogy kapura tört volna, az alapvonal felé vezette a labdát, beadását pedig Slakta felszedte a berobbanó Murai elől.

61. perc: Pintér tartotta fel sárga lap gyanúsan Molnárt a budaörsi térfél közepén, de megúszta …

56. perc: Petneházi vállalkozott lövésre 25 méterről, középről, a labda a léc fölött hagyta el a játékteret.

49. perc: Nagy mentés volt… Takács jobb oldali beadását Murai elől Gyurácz az utolsó pillanatban spárgázta ki az ötösön.

46. perc: Bakos kapott sárga lapot, miután buktatta Winklert.

46. perc: Csere nélkül folytatódik a mérkőzés.

Gaál Ákos játékvezető lefújta az első félidőt.

 

43. perc: GÓÓÓL!!! Molnár Csaba egy állítás után 20 méterről, középről, jobbal mesteri mozdulattal emelt a jobb felső sarokba, 1–1.

42. perc: Molnár Csaba 21 méteres lövését bravúrral tolta szögletre Zelizi.

41. perc: Csákvári felszabadítás után Molnár Rajmundot a felezővonal közelében, utolsó emberként lerántotta Pintér. A játékvezető előbb a szájába vette a sípot, majd tovább engedte a játékot …

37. perc: Lengyel Béla a felezővonalnál megrúgta Murait, ez is sárga.

33. perc: a felezővonal közelében hátulról megrúgta Takácsot, jogos a sárga.

 29. perc: a középkezdés előtt még Molnár Csaba kapott egy sárga lapot reklamálásért.

28. perc: GÓÓÓL!!! Petneházi lökte fel Torvundot a tizenhatos jobb oldali vonalán, az alapvonaltól 8 méterre. A szabadrúgásból Bakos élesen kapura tekerte a labdát, mely érintés nélkül a hosszú sarokban kötött ki, 0–1.

23. perc: Bakos 23 méteres lövését blokkolta Gyurácz. A bal oldali szöglet után Slakta saját játékostársát is letarolva ütötte ki a labdát.

19. perc: Ezt megúszta a Budaörs… Molnár Rajmund 7 méteres lövését a kapufa hárította.

18. perc: Pintér pontosan gurított vissza a bal oldali alapvonalról, Halácsi az ötösön addig forgolódott, míg kapura tudta pofozni a labdát, Zelizi azonban leért a lábak között elsuhanó labdára.

9. perc: Lengyel a bal oldali alapvonalról középre játszott, Halácsi lövését bravúrral kiütötte Zelizi, az ismétlés a bal kapufa mellett zúgott el.

7. perc: Magyar Zsolt 50 méteres keresztlabdáját Molnár Rajmund a jobb oldali alapvonalról, kapásból középre lőtte, Takács Tamás azonban 10 méterről a léc fölé bombázott.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, a hazaiak zöld-feketében, a vendégek tiszta sárgában léptek pályára.

Az elmúlt években elég nagy volt az átjárás a két együttes között: a hazaiak keretéből Molnár Csaba, Fényes Szabolcs, Kékesi Alex és Horváth Roland, míg a csákváriak közül Bakos Szabolcs és Tányéros Ádám is hosszabb, rövidebb időt eltöltött a szerdai rivális klubnál.

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Meglátjuk, mire megy egymással két rossz formában levő csapat, a gyengélkedő, 17. helyezett Budaörs és a 16. helyezett Csákvár.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-budaors-csakvar-2862033

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Miért festik pirosra a focisták arcát Olaszországban a héten?

Miért festik pirosra a focisták arcát Olaszországban a héten?

A Serie A-t régóta követők számára aligha jelent újdonságot, mivel a liga most már évek …