2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Sem Messi, sem CR, sem Neymar – a világ legjobb bajnokságainak álomcsapatai!

Hirdetés

Sem Messi, sem CR, sem Neymar – a világ legjobb bajnokságainak álomcsapatai!

Az Opta segítségével futtatott CIES teljesítményindex azon futballistákat rangsorolta, akik az öt európai topligában legalább 900 percet (avagy tíz teljes találkozót) játszottak.

Ezek alapján az angol Premier League-ben a címvédő, és a legutóbbi négy kiírásból hármat megnyerő Manchester City (5) és tavalyi bajnok Liverpool (5) uralja, kiegészítésként pedig a 2017-es aranyérmes Chelsea kapusa, Édouard Mendy fért még be.

Spanyolországban az éllovas Real Madrid emelkedik ki hat játékosával, a második helyen álló Sevillából hárman fértek be, a Barcelona és a Betis pedig egy futballistát ad az álomcsapatba.

Hirdetés

A legnagyobb mennyiséget – aligha meglepő módon – a német Bundesliga „örökös” bajnoka, a Bayern delegálja hét fővel, itt a Dortmund három, a Leverkusen egy játékost ad a tizenegybe.

A másik véglet a francia Ligue 1, ahová hat gárda is ad játékost, itt azért a PSG így is vezet néggyel, de nincs sokkal lemaradva a Marseille sem.

Végül Olaszországban a tabella első három helyezettje, az Inter (4), a Napoli (3) és a Milan (3) adja a gárda vázát, hozzátenni csak a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/station/2021/12/21/sem-messi-sem-cr-sem-neymar—a-vilag-legjobb-bajnoksagainak-alomcsapatai-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Angol élvonalbeli klub igazolhatja le Christian Eriksent

Angol élvonalbeli klub igazolhatja le Christian Eriksent

A The Athletic című szaklap online kiadása hétfőn írt arról, hogy a Brentford a következő …