2021. július 28., szerdaMa Szabolcs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.28. Szabolcs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Se szex, se semmi

Hirdetés

Se szex, se semmi

Az olimpiai falu a Tokiói-öböl partján fekszik, 21 lakótoronyból áll, amelyek 14-18 emeletesek. A toronyházakban összesen 3 600 szoba van. A szobákban összesen 18 000 ággyal.

Az ágykeretek papundekliből készültek, eldobhatók, a szobák bútorzata még a japánok fogalmai szerint is spártai.

Hirdetés

Mintegy 11 000 sportolót várnak az olimpiai faluba, amely már július 13-án megnyílt. További 4 400 parasportoló érkezik az augusztus 24-én kezdődő paralimpiára. A sportolóktól azt kérik a rendezők, hogy a lehető legkésőbb csekkoljanak be az olimpiai faluba, és ahogy befejezték a versenyüket, azonnal utazzanak haza, ami a szívélyes fogadtatástól meglehetősen távol van.

Az alkoholfogyasztás tilos lesz a közterületeken, tehát a falu parkjában vagy az épületek között, csak a szobában ihat a sportoló. Mindezt Takasi Kitadzsima, a falu igazgatója jelentette be, amint azt is, hogy a sportolók ugyan kapnak óvszereket – ahogy 1988 óta minden olimpián –, de az adagjukat csak távozáskor vehetik át. 

Majd otthon, a hazájukban használhatják az óvszereket, azért kapják meg, hogy felelősen érintkezzenek a partnerükkel, elkerülendő a HIV- és AIDS-fertőzést, fogalmazott Kitadzsima.

Szöulban még csak 8500 condomot osztottak szét a sportolók között, Rióban már ez a szám 450 000 rúgott, többek között a zikavírus veszélye miatt.

Hope Solo, az amerikaiak kétszeres olimpiai bajnok futballkapusa a londoni olimpia után azt nyilatkozta az ESPN-nek, hogy a „a faluban mindenki szexel”. Hát Tokióban nem fog. Ha valaki egy hatalmas bulinak képzelte az olimpiát, annak a japán fővárosban csalódnia kell. Ez ugyanis buborékrendszerű olimpia lesz, a különböző sportágak képviselői nem járhatnak szurkolni egymás versenyeire, és a lakóépületüket sem hagyhatják el, csak ha versenyeznek.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/07/19/150-000-ovszert-kapnak-ajandekba-az-olimpikonok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megvan a MOL Fehérvár új sportigazgatója

Megvan a MOL Fehérvár új sportigazgatója

Sallói Istvánt nevezték ki az NB I-ben szereplő MOL Fehérvár FC sportigazgatójának – írja az …