2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Schatzl Nadine és Lukács Viktória is karanténba került a vb-n

Hirdetés

Schatzl Nadine és Lukács Viktória is karanténba került a vb-n

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a Magyarországon készülő tartalékok közül Fodor Csenge csütörtökön elutazott Valenciába, és csatlakozott a válogatotthoz.

Szintén elkülönítették a jobbszélső Lukács Viktóriát, miután Schatzl közvetlen kontaktjának számít.

Hirdetés

Azóta kiderült, hogy Schatzl PCR-tetsztje is pozitív eredményt hozott, míg Lukácsé negatívat, azonban Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány még nem döntötte el, hogy utóbbit benevezi-e a csütörtök esti, Szlovákia elleni csoportmérkőzésre.

A többi játékos és a szakmai stáb tagjainak gyorsteszteredménye negatív lett, így folytathatják a felkészülést. Szerdán megérkezett Valenciába, és csatlakozott a válogatotthoz Szöllősi-Zácsik Szandra, aki sérülés miatt kihagyta a felkészülést és az olimpiai bajnok Franciaország elleni edzőmérkőzéseket múlt pénteken és vasárnap.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2021/12/02/noi-vilagbajnoksag-magyar-valogatott-schatzl-nadine-koronavius-fodor-csenge/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Láb közötti szervával és sörivással lopta el a show-t az ausztrál teniszező

Láb közötti szervával és sörivással lopta el a show-t az ausztrál teniszező

Alig két napja rajtolt el 2022 első rangos tenisztornája, az Australian Open, már olyan dolgokat …