2023. június 4., vasárnapMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Sallai csapata a kiesőjelölt kiütésével lépett egyet a BL-indulás felé

Hirdetés

Sallai csapata a kiesőjelölt kiütésével lépett egyet a BL-indulás felé

Annak ellenére, hogy égető szüksége lenne a pontokra, rendkívül dekoncentráltan kezdte a mérkőzést a Schalke, amely már a 7. percben hátrányba került a korábban épp a Ruhr-vidékieket erősítő Michael Gregoritsch találatával. A 29 esztendős osztrák támadó ráadásul a 35. percben másodszor is betalált, ezzel már az első félidőben csaknem kilátástalan helyzetbe taszítva a vendégcsapat játékosait.

Fordulás után sem tudott váltani a Schalke, a Freiburg takaréklángon futballozva is futószalag-szerűen dolgozta ki a helyzeteket, az 52. percben Lucas Höler, a 82.-ben, mintegy kegyelemdöfésként, Matthias Ginter vette be Alexander Schwolow kapuját.

Az élet iróniája, hogy a ma már 30 esztendős kapus, aki a Hertha Berlintől kölcsönbe került a Schalkéhoz, a Freiburgban nevelkedett, és pályafutása eddigi legszebb éveit kivétel nélkül a sváb együttesnél töltötte el.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/04/23/bundesliga-freiburg-schalke-ujabb-lepes-a-bajnokok-ligaja-fele/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ferencvárosi csoda képekben

Ferencvárosi csoda képekben

Fotó: Németh Kata / Index Hirdetés Fotó: Kaszás Tamás / Index Fotó: Kaszás Tamás / …